Haluatko jälleenmyyjäksi?

Vahva partaöljy

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil

Heavy Beard Oil

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on vahva partaöljy, joka sopii muhkeammalla parralla varustetulle miehelle. Tämä partaöljy suojaa ja kosteuttaa partaa ja ihoa parran alla ja ehkäise sillä tavalla kutinaa ja ihon ärtymistä.

Tämä on hyvä partaöljy, kun ihoa kiristää tai se tuntuu kuivalta. Käytä partaöljyä välittömästi suihkun jälkeen tai ennen nukkumaan menoa. Jos etsit kevyempää partaöljyä, niin suosittelemme siinä tapauksessa Nõberu of Sweden Feather Beard Oil –partaöljyämme.

OMINAISUUDET: Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on miellyttävä sekoitus arganöljyä, jojobaöljyä ja takiaisöljyä. Tämä partaöljy on paksumpaa, joten sen imeytymisessä kestää hetki. Partaöljy sopii parhaiten käyttöön kylminä talvipäivinä tai kun ihosi tai partasi on erityisen kuiva ja tietysti aina suihkun jälkeen.

Partaöljymme on kylmäpuristettua, joten öljyjen kaikki parhaat ominaisuudet säilyvät valmistusprosessissa. Öljyä ei jalosteta ja sen näkee öljyn kevyen kultaisesta väristä.

Partaöljymme on pakattu uuteen tyylikkääseen lasipulloon.

TUOKSU: Valitse kahdesta tuoksusta.
  • “Black Oak” on pehmeän makea tuoksu, joka saa uusia sävyä ja lisää intensiivisyyttä käytön mukaan. Sisältää seuraavia tuoksuja. Alkutuoksut: Setripuu, mokka, suitsuke. Keskituoksu: santelipuu. Lopputuoksut: amber-lime ja vanilja.
  • ”Tobacco Vanilla” on pehmeän vaniljainen tuoksu, joka saa uusia sävyä ja lisää intensiivisyyttä käytön mukaan. Sisältää seuraavia tuoksuja. Alkutuoksut: Inkivääri, tupakan lehti, anisruoho, korianteri, vanilja. Keskituoksut: tupakan kukka, neilikka, muskottipähkinä, luumu, viikunapuu. Lopputuoksut: tupkkakasvi, tonka papu, puu, vanilja, kaakao.

KÄYTTÖ: Levitä partaöljyä suoraan parralle. Hiero öljy kunnolla partaan ja parran alla olevalle iholle, jotta saat ihon kosteutettua. Jos taas haluat vain partaan hieman kiiltoa, lisää partaöljyä parran kärkeen ja partakarvoille. Tee esivalmistelut seuraavien ohjeiden mukaan riippuen siitä, kuinka vahvan tuoksun haluat partaasi:

  1. MIETO TUOKSU: Kaada hieman öljyä käteesi ja hiero kevyesti kädessä, niin saat miedon tuoksun esiin.
  2. VAHVEMPI TUOKSU: Lämmitä öljyä käsissä 2-3 sekuntia kauemmin, jotta tuoksusta tulee intensiivisempi. Black Oak saa puun tuoksua ja Tobacco Vanilla tupakkakasvin tuoksua.
  3. VAHVA TUOKSU: Lämmitä öljyä käsissä vielä 3-4 sekuntia lisää ennen kuin hierot sen partaan. Öljy saa selkeästi vahvemman tuoksun ja lisää luonnetta. Black Oakissa puun tuoksu voimistuu ja tuoksuun tulee myös lakkaa. Tobacco Vanilla vaniljan tuoksu katoaa ja tupakkakasvin tuoksu voimistuu.

KOKO: 30 ml pullo lasipullo
ParabeenitonSilikonitonEläinkokeeton
Etsi jälleenmyyjiä
Ainesosat: Carthamus tinctorius seed oil (safflower oil), Simmondsia chinensis seed oil (jojoba oil), Argania spinosa kernel oil (Cross Oil), Parfum, Tocobiol (antioxidant, Vitamin E)Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti