Haluatko jälleenmyyjäksi?

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nõberu of Sweden?


Vastaus: Nõberu of Sweden on vuonna 2016 perustettu miesten kauneudenhoitoon erikoistunut tuotemerkki. Tuotemerkin kehittivät Uddetorp Invest AB yrityksen perustajat Iman Khalaf ja Johan Lindell. Kaikki tuotteemme valmistetaan Ruotsissa tarkoin valituista raaka-aineista.

Mistä tuotteitanne saa?


Vastaus: Nõberu of Sweden on saapunut Suomeen maaliskuussa 2017. Näet kaikki jälleenmyyjämme Jälleenmyyjät-osiostamme. Päivitämme listaa sitä mukaa, kun jälleenmyyjäverkostomme kasvaa. Saat tuotteitamme hyvin varustelluista verkkokaupoista, parturi-kampaamoista ja kosmetiikkaliikkeistä ympäri maan.

Miten pääsen jälleenmyyjäksi?


Vastaus: Ota meihin yhteyttä kotisivujemme lomakkeella, sähköpostilla jalleenmyynti(at)noberu.fi tai puhelimitse 045 224 0737045 224 0737. Annamme sinulle tarvittavaa lisätietoa tuotteistamme, aloituspaketeista ja muusta tarvittavasta. Autamme sinut myös alkuun jälleenmyynnissä tarjoamalla laadukkaat ja hyvännäköiset markkinointimateriaalit ja tuotekuvat käyttöösi niin myymälään kuin digitaaliseenkin ympäristöön.

Missä tuotteet valmistetaan?


Vastaus: Kaikki tuotteemme paitsi partahöylä ja partaterät valmistetaan Ruotsissa, Smålandin maakunnan syvissä metsissä.

Onko tuotteita testattu eläimillä?


Vastaus: Ei missään nimessä.

Onko partahoitoaine (Beard Conditioner) tarkoitus huuhdella pois?


Vastaus: Kyllä. Laita sitä partaan, anna vaikuttaa pari minuuttia ja huuhdo pois runsaalla vedellä.

Miksi kannattaa käyttää partaöljyä?


Vastaus: Parran isoin ongelma, tai siis parran kasvattamisen isoin ongelma on se, että parran kasvaessa se alkaa kutista. Siksi moni lopettaa kasvattamisen ja ajaa taas parran pois. Kun parta ja iho sen alla kuivuu, alkaa kutina. Iho saattaa jopa hilseillä ja parralla näkyy valkoista kuollutta ihoa. Partaöljy palauttaa ihollesi ja parrallesi niiden kaipaaman kosteuden.

Ovatko tuotteenne luomua?


Vastaus: Tuotteemme eivät ole luomua, mutta kaikki niissä käytetyt öljyt ja vahat ovat luonnollisia (hajusteita lukuunottamatta) ja kaikki öljyt ovat kylmäpuristettuja, joten ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa kuten tuoksun ja värin. Käytämme tuotannossamme lähituotantoa eli kaikki tuotteet tehdään Ruotsissa aivan Boråsin lähistöllä, joten vältymme turhilta kuljetuksilta ja säästämme ympäristöä.

Linkit



Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti