Haluatko jälleenmyyjäksi?

Tietoa meistä

Be yourself more! Nõberu of Swedenin slogan kannustaa miehiä olemaan oma itsensä maailmassa, jossa ihannoidaan maskuliinisuutta ja äijä-kulttuuria.

Nõberu of Sweden on kokonaisvaltainen tuotemerkki ainutlaatuisille ja rohkeille miehille. Visiomme on vahvistaa miesten minäkuvaa ja varustaa heidät poikkeuksellisella itseluottamuksella.

Tavoitteemme on olla jokaisen herrasmiehen kylpyhuoneen kunniapaikalta, mutta myös kuuluisien tavaratalojen hyllyillä kuin Harrods Lontoossa ja Nordiska Kompaniet Tukholmassa. Haluamme olla suurin kokonaisvaltainen miesten kauneudenhoitosarja!

Me olemme omistautuneet muuhunkin, kuin vain myymään hyviä tuotteita. Tuotteemme ovat erinomaisia, mutta haluamme muuttaa miesten kosmetiikka-alaa ja yhteiskunnan näkemystä miesten kauneudenhoidosta.

Miehillä on oikeus hemmotella itseään ja viettää laatuaikaa kylpyhuoneessa huolehtien ulkonäöstään. Haluamme luoda maailman, jossa miesten ei tarvitse olla kovanaamoja tai machoja, jos he eivät itse sitä halua.Nõberu of Sweden murtaa ennakkoluuloja


Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä, vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme joka päivä tietoa vastaanottaen ja aistejamme teroittaen.

Emme halua elää maailmassa, jossa kaikki miehet on valmistettu samasta muotista ja jossa miesten kauneudenhoitoa pidetään epämiehekkäänä. Me tiedämme, kuinka paljon hyväntuoksuinen parta tai raikkaalta tuntuva, sileäksi ajeltu leuka pönkittää itseluottamusta.

Me olemme tarkkoja ja luotettavia kuin partahöylämme. Emme jätä mitään sattuman varaan ja paneudumme intohimoisesti tärkeisiin yksityiskohtiin.

Jokainen Nõberu of Sweden -tuotemerkin kanssa tekemisissä oleva voi luottaa siihen, että olemme kaikessa tekemisessämme luottamuksen arvoisia, niin asiakaspalvelussa kuin tuotteiden toimivuudessa.

Nõberu of Sweden luo mahtavia hoitotuotteita erinomaisille herrasmiehille. Saamme heidät arvostamaan itseään omistautumisellamme, hohdokkuudellamme ja kunnianhimollamme muuttaa sosiaalisia normeja.

Erotu joukosta olemalla oma itsesi. Be yourself more!

LinkitMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti