Haluatko jälleenmyyjäksi?

Tietoa meistä

Be exceptional among regular dudes! Se on Nõberu of Sweden -tuotemerkin slogan ja brändilupaus. Mitä tämä lupaus sisältää?Visiomme on vahvistaa miesten minäkuvaa ja varustaa heidät poikkeuksellisella itseluottamuksella. Seuraavan viiden vuoden tavoitteemme yleisesti on se, että tuotteemme löytyvät kunniapaikalta kylpyhuoneesta kuin kylpyhuoneesta, mutta niille on myös luonnollinen paikkansa sellaisten kuuluisien tavaratalojen hyllyillä kuin Harrods Lontoossa ja Nordiska Kompaniet Tukholmassa. Vuonna 2021 haluamme olla suurin kokonaisvaltainen miesten kauneudenhoitosarja.

Nõberu of Sweden on syntynyt nimenomaan halusta luoda kokonaisvaltainen tuotemerkki miehille, jotka ovat riittävän rohkeita, ainutlaatuisia ja poikkeuksellisia erottumaan joukosta. Me olemme omistautuneet muuhunkin kuin vain myymään hyviä tuotteita. Tuotteemme ovat erinomaisia, mutta me haluamme muuttaa miesten kauneudenhoitoalaa ja yhteiskunnan näkemystä miesten kauneudenhoidosta. Miehilläkin on oikeus hemmotella itseään ja viettää laatuaikaa kylpyhuoneessa huolehtien ulkonäöstään. Me haluamme luoda maailman, jossa miesten ei tarvitse olla kovanaamoja tai machoja, jos he eivät itse sitä halua. Nõberu of Sweden on kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille.

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme joka päivä, tietoa vastaanottaen ja aistejamme teroittaen.

Emme halua elää maailmassa, jossa kaikki miehet on valmistettu samasta muotista ja jossa miesten kauneudenhoitoa pidetään epämiehekkäänä. Me tiedämme, kuinka paljon hyväntuoksuinen parta tai raikkaalta tuntuva sileäksi ajeltu leuka pönkittää itseluottamusta ja siksi me haluamme antaa miehillekin oikeuden viettää aikaa kylpyhuoneessa. Me muutamme sosiaalisia normeja, jotka estävät miehiä huolehtimasta itsestään.

Me olemme tarkkoja ja luotettavia kuin partahöylämme. Emme jätä mitään sattuman varaan ja paneudumme intohimoisesti tärkeisiin yksityiskohtiin. Olipa kyse sitten hyvästä asiakaspalvelusta tai tuotteidemme huolellisesta viimeistelystä ennen lanseerausta, jokainen Nõberu of Sweden –tuotemerkin kanssa tekemisissä oleva henkilö voi luottaa siihen, että olemme kaikessa luottamuksen arvoisia.

Nõberu of Sweden luo mahtavia kauneudenhoitotuotteita urbaaneille herrasmiehille, poikkeuksellisille äijille. Saamme miehet arvostamaan itseään omistautumisellamme, hohdokkuudellamme ja kunnianhimollamme muuttaa sosiaalisia normeja.

Be exceptional among regular dudes! Sloganimme on humoristinen, mutta kertoo samalla myös sen, mitä on Nõberu of Sweden. Jotain poikkeuksellista.

LinkitMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti