Haluatko jälleenmyyjäksi?

Synteettinen Partasuti

Nõberu of Sweden Synthetic Shaving Brush

Synthetic Shaving Brush

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden partasuti on valmistettu synteettisestä karvasta, joka on erityisesti suunniteltu imitoimaan mäyrän karvaa*. Partasutimme imee tehokkaasti vettä ja sillä sekoitat helposti partasaippuan vaahdoksi. Partasuti nostaa partakarvasi ylös, kun levität vaahdon, joten pääset läheemmäksi ihoa ja lisäksi partasuti harjaa pois kuolleen ihosolukon, jolloin parranajosta tulee huomattavasti mukavampaa.

Nõberu of Sweden synteettinen partasuti on varsin sopivan painoinen ja istuu hyvin kädessä, kun sekoitat sillä partasaippuan vaahdoksi. Kun olet saanut parran ajettua ja partasuti on märkä, varmistu siitä, että asetat partasutin kuivumaan karvat alaspäin. Näin partasutin käyttöikä pitenee.

Nauti ajosta!

* Oikean mäyrän karvan käyttö parranajotuotteissa on kaikkea muuta kuin reilua ja siksi me haluamme vaikuttaa omalla panoksellamme tarjoamalla inhimilisemmän ja kestävämmän ratkaisun perinteiselle partasutille, jossa käytetään oikean mäyrän karvaa. Emme kuitenkaan tingi tuotteemme laadusta tuumaakaan.
Etsi jälleenmyyjiäMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti