Haluatko jälleenmyyjäksi?

Puhdistava Kuorintavoide

Nõberu of Sweden Cleansing Scrub

Cleansing Scrub

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden Cleansing Scrub on luonnollinen, ekologinen ja puhdistava kasvojen kuorintavoide. Kuorintavoide sisältää sokerin ja vehnän jyviä. Se puhdistaa ja kuorii ihon hellästi, mutta tehokkaasti.

KÄYTTÖ: Pumppaa kuorintavoidetta kämmenellesi, hiero ihoa koko kasvojen alueelta ja myös alhaalta kaulasta. Huuhtele kuorintavoide pois kylmällä vedellä. Käytä iholle kosteuttavaa kasvovoidetta kuorinnan jälkeen.

OMINAISUUDET: Tämä kuorintavoide on klassinen mekaaninen kasvojen ihon kuorintavoide, joka sisältää vehnän ja sokerin jyviä. Hoitavat öljyt ja aminohapot hellivät ihoasi saaden sen tuntumaan pehmeältä ja raikkaalta.

TUOKSU: Mieto Amber-Lime. Amber-Lime on pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

KOKO: 125 ml pullo kierrätettävästä PET-muovista
Etsi jälleenmyyjiä
Ainesosat: Aqua, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Polylactic Acid, Xylitylglucoside, Polyacrylate Crosspolymer-6, Anhydroxylitol, Acacia Senegal Gum, Parfum, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Water, Xanthan Gum, Xylitol, Cetearyl Glucoside, Sodium Cocoyl, Apple Amino Acids, Hexylene Glycol, T-Butyl Alcohol, Linalool, Limonene, PhenoxyethanolMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti