Haluatko jälleenmyyjäksi?

Pre-shave öljy

Nõberu of Sweden Pre-shave Oil

Pre-shave Oil

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden pre-shave -öljy on kevyt ja helposti haihtuva öljy, joka asettuu ihollesi suojakilveksi ennen kuin lisäät kasvoillesi partavaahtoa tai partasaippuaa. Tämä öljy suojaa ihoasi haavoilta ja ärtymiseltä ja sopii erityisesti herrasmiehille, jotka kokevat ihon ärsyyntymistä parranajon aikana. Pre-shave -öljy toimii tarvittaessa myös parranajoöljynä ilman partavaahtoa tai saippuaa.

KÄYTTÖ: Pumppaa öljyä kämmenellesi ja levitä pre-shave -öljy sormenpäilläsi alueelle, josta haluat parran ajaa. Lisää partavaahtoa tai aja parta samantien.

OMINAISUUDET: Nõberu of Sweden Pre-Shave Oil on sekoitus auringonkukkaöljyä, manteliöljyä ja jojobaöljyä, jotka yhdessä muodostavat kevyen, haihtuvan ja ihoa suojelevan tuotteen. Öljymme sisältää myös erityisesti ihoa hemmottelevaa aloe veraa. Kaikki tuotteessa käytetyt öljyt on kylmäpuristettu, jotta ne säilyttävät kaikki hyvät ominaisuutensa, mineraalit ja vitamiinit. Ja lisäksi kylmäpuristaminen on ympäristöystävällisempää.

TUOKSU: Valitse kahdesta tuoksusta. “Sandalwood” on ylellinen ja aistikas tuoksu, joka sisältää santelipuun, nahkan ja myskin sävyjä. ”Amber-Lime” on pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

KOKO: 60 ml pullo kierrätettävästä muovista
Etsi jälleenmyyjiäMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti