Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partavaahto

Nõberu of Sweden Shaving Cream

Shaving Cream

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden -partavaahto/parranajogeeli tekee eron tavallisen parranajon ja parranajon välillä. Tämä ylellinen partavaahto tuoksuu miellyttävälle, on hellävarainen iholle ja tekee parranajosta todella miellyttävän kokemuksen. Paksu, miellyttävä vaahto suojaa ihoasi ja varmistaa, että partahöylän terä liukuu sujuvasti, jolloin ihosi ei ärsyynny eikä haavoitu.

KÄYTTÖ: Voit sekoittaa parranajogeelin vaahdoksi partasutilla suoraan purkissa. Käytä lämmintä vettä partasutiin, jotta partavaahdosta tulee miellyttävää ja lämmintä. Lämminvaahto avaa myös ihohuokoset, pehmittää parran ja tuntuu tietysti paljon mukavammalta kuin kylmä vaahto. Jos et vielä omista partasutia, voit myös käyttää käsiäsi vaahdon tekemiseen. Ota kämmenellesi mantelin kokoinen määrä parranajogeeliä, lisää vähän lämmintä vettä ja vaahdota käsiesi välissä ennen kuin lisäät partavaahdon ajeltavalle alueelle.

OMINAISUUDET: Tämä partavaahto on täynnä ravitsevia ja ihollesi hellävaraisia ainesosia. Parranajogeeli on glyseriinipohjainen. Glyseriini muodostaa hienon ja paksun partavaahdon, jolla ajat partasi todella tarkasti.

TUOKSU: “Sandalwood” on ylellinen ja aistikas tuoksu, joka sisältää santelipuun, nahkan ja myskin sävyjä.

KOKO: 75 ml
SilikonitonEläinkokeetonVegaaninen
Etsi jälleenmyyjiäMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti