Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partavahat - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden -partavahat ravitsevat partaa ja suojaavat sitä hankautumiselta ja muulta stressiltä. Jos haluat paksun muhkean parran, Nõberu of Sweden -partavahat ovat oikea valinta. Partavahamme suojaa partaasi ja saa partasi vaikuttamaan paksummalta välittömästi tuotteen lisäyksen jälkeen. Jos olet niin poikkeuksellisen onnekas äijä, että partasi on muotoiltavissa, voit käyttää partavahaamme myös parran tyylittelyyn.

Nõberu of Sweden -partavahat valmistetaan Ruotsissa ympäristöystävällisesti ja parhaista luonnollisista raaka-aineista. Partavahaa on saatavilla 30 ml ja 60 ml kokoisissa pakkauksissa ja tarjolla on kaksi miellyttävää ja mietoa tuoksua eli santelipuu ja meripihka-lime.

Tuoteryhmät


Partavaha

Nõberu of Sweden Beard Wax

Katso tuote

Partabalsami

Nõberu of Sweden Beard Balm

Katso tuote

Parhaat partavahat ja kuinka niitä käytetään


Nõberu of Sweden -partavahat auttavat hoitamaan ja muotoilemaan parran. Nõberu of Sweden Beard Balm yhdistää partavahan ja partabalsamin parhaat ominaisuudet. Partabalsami on yleensä suunniteltu parranhoitoon ja partavaha parranmuotoiluun, mutta Nõberu of Sweden Beard Balm sekä hoitaa partaa että auttaa sen muotoilussa. Partavahamme valmistetaan mehiläisvahasta ja luonnollisista öljyistä kuten kookosöljystä ja manteliöljystä.

Käytä partavahaa yhdessä partaöljymme kanssa lisäämällä partavahaa kuivaan partaan partaöljyn jälkeen. Ota vahaa purkista peukalon kynnellä, lämmitä huolellisesti kämmenilläsi, jotta vaha pehmenee ja levitä joka puolelle partaa. Kampaa, jotta saat parran kuosiin ja jotta vaha levittyy tasaisesti partakarvoihin. Sen jälkeen olet aika poikkeuksellinen äijä tavallisten tallaajien joukossa.

Nõberu of Sweden -partavahat ovat saapuneet Suomeen. Meiltä kaikki parrakkaat tai parrasta haaveilevat miehet löytävät itselleen juuri sopivat partavahat ja jälleenmyyjät löytävät erinomaisen tuotteen palvelemaan parhaiden asiakkaidensa toiveita. Katso alla Nõberu of Sweden -parranhoitotuotteiden valikoima ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. Be exceptional among regular dudes!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti