Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partaöljyt - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden -partaöljyt valmistetaan Ruotsissa ympäristöystävällisesti ja parhaista luonnollisista raaka-aineista. Partaöljymme on saatavilla sekä kevyenä että vahvana versiona, joista molemmista on tarjolla kaksi miellyttävää tuoksua eli santelipuu ja meripihka-lime.

Nõberu of Sweden -kevyt partaöljy on hiukan kevyempi ja paksu partaöljy, joka imeytyy partaan ja ihoon nopeasti jättämättä rasvaista tunnetta. Tämä kevyt partaöljy suojaa ja kosteuttaa partaasi ja ihoa sen alla ja estää kutinaa ja ärtymistä.

Nõberu of Sweden -vahva partaöljy on vahvempi öljy, joka sopii muhkeammalle parralle. Öljy suojaa ja kosteuttaa partaa sekä ihoa ja estää kutinaa ja ärtymistä. Tämä on erinomainen tuote, kun iho kiristää tai tuntuu kuivalta ja tuotetta kannattaa käyttää esimerkiksi suihkun jälkeen tai nukkumaan mennessä.

Tuoteryhmät


Kevyt partaöljy

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil

Katso tuote

Vahva partaöljy

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil

Katso tuote

Parhaat partaöljyt ja kuinka niitä käytetään


Parranhoitoon ei varmasti partaöljyä tärkeämpää tuotetta ole. Parhaat partaöljyt pehmentävät ja vahvistavat partaa, suojaavat sitä hankautumilta ja rasituksilta, vähentävät ihon hilseilyä ja kutinaa sekä antavat parralle miehekästä kiiltoa.

Partaöljyn tärkein tehtävä on kuitenkin hoitaa ihoa parran alla. Monesti kuulee sanottavan, että parta on kutiseva, mutta todellisuudessa kyse on siitä, että iho parran alla kuivuu ja hilseilee. Kun partaöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, kutina vaimenee huomattavasti ja jopa loppuu kokonaan. Olisi sääli kasvattaa partaa viikkoja ja sen jälkeen ajaa se pois kutinaan kyllästyneenä.

Toinen ehdottoman tärkeä syy partaöljyn käyttöön on se, että partaöljy jos mikä pistää risuparran ojennukseen. Jos siis haluat olla poikkeuksellinen äijä ja näyttää kauniilta parrassasi, valitse Nõberu of Sweden -partaöljyt. Ne auttavat parran muotoilussa ja voit täydentää vaikutusta partavahalla.

Partaöljyä kannattaa käyttää aina kasvojenpesun jälkeen, kun ihohuokoset ovat auki ja öljy pääsee imeytymään paremmin. Lisää partaöljyä muutama tippa kämmenelle ja sormiin ja hiero sormenpäillä öljyä partaan ja iholle. Loppusilauksena kannattaa kammata parta, jotta öljy levittyy tasaisesti.

Nõberu of Sweden -partaöljyt ovat erittäin riittoisia ja ne on pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuihin pumppupulloihin. Pumppupullon ansiosta öljyn annostelu ja öljyn määrän säätely on helppoa. Vältyt turhalta pullon ravistelulta eikä öljy myöskään valu sotkuisesti itse pullolle. Siisti, riittoisa (60 ml), mutta silti näppäränkokoinen pullo on myös kätevä ottaa mukaan matkalle.

Mistä saat Nõberu of Sweden -partaöljyä?


Nõberu of Sweden -partaöljyt ovat saapuneet Suomeen. Meiltä kaikki parrakkaat tai parrasta haaveilevat miehet löytävät itselleen juuri sopivat parhaat partaöljyt ja jälleenmyyjät löytävät erinomaisen tuotteen palvelemaan parhaiden asiakkaidensa toiveita. Katso alla Nõberu of Sweden -parranhoitotuotteiden valikoima ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. Be exceptional among regular dudes!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti