Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partaöljyt - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden -partaöljyt on saatavana kevyenä ja vahvana versiona, joista molemmista on tarjolla hajunystyröitä hemmottelevat tuoksuvaihtoehdot.

Feather Beard Oil on kevyt partaöljy, joka suojaa ja kosteuttaa partaasi ja parranalusihoasi ehkäisten kutinaa ja ärtymistä. Se sopii hyvin esimerkiksi lyhyen parran ja sängen hoitoon.

Heavy Beard Oil on Suomessa ja maailmalla palkittu partatuote. Voimakas partaöljy imeytyy partaan ja ihoon nopeasti jättämättä rasvaista tunnetta. Se sopii muhkeammalle parralle ja erityisen kuivalle sekä kiristävälle iholle.

Partaöljymme valmistetaan parhaista luonnollisista raaka-aineista. Partaöljymme eivät sisällä parabeeneja ja ovat silikonivapaita tuotteita. Eläinten oikeudet ovat meille tärkeä asia, joten partaöljyjämme ei ole testattu eläimillä.

Tuoteryhmät


Kevyt partaöljy

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil

Katso tuote

Vahva partaöljy

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil

Katso tuote

Parhaat partaöljyt ja kuinka niitä käytetään


Parranhoidossa tärkein hoitotuote on partaöljy. Parhaat partaöljyt pehmentävät ja vahvistavat partaa, suojaavat hankaumilta, vähentävät parranalusihon hilseilyä ja kutinaa sekä tuovat parralle kiiltoa.

Partaöljyn tärkein tehtävä on hoitaa ihoa parran alla. Monesti kuulee sanottavan, että parta on kutiseva, mutta todellisuudessa kyse on siitä, että iho parran alla kuivuu ja hilseilee. Kun partaöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, kutina vähenee ja jopa loppuu kokonaan. Olisi sääli kasvattaa partaa viikkojen ajan ja sen jälkeen ajaa se pois kutinaan kyllästyneenä!

Partaöljyn käyttö


Levitä partaöljyä kasvojenpesun ja suihkun jälkeen, tai nukkumaan mennessä. Silloin öljy imeytyy iholle paremmin. Lisää partaöljyä muutama tippa kämmenelle ja sormiin. Hiero öljyä sormenpäillä partaan ja iholle. Harjaa lopuksi partasi Nõberu of Sweden -partaharjalla, jotta öljy levittyy kaikkialle tasaisesti.

Nõberu of Sweden -partaöljyt ovat erittäin riittoisia tuotteita. Näppärän kokoinen pullo on kätevä ottaa matkalle mukaan ja öljy on helppo annostella kädelle. Eikä tuotteen ulkoasukaan ole yhtään hullumman näköinen!

Jos haluat näyttää hyvältä parrassasi, valitse Nõberu of Sweden -partaöljyt. Partaöljymme auttavat parran hoidossa ja muotoilussa. Täydennä vaikutusta sipaisemalla lopuksi partaasi Nõberun partavahaa, niin olet valmis tuleviin seikkailuihin!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti