Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partakammat ja partaharjat - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden -partakammat ja -harjat valmistetaan luonnollisista materiaaleista. Upean näköinen Nõberu of Sweden -partakampa valmistetaan päärynäpuusta ja se on kauniin konjakinruskean värinen. Käteen muotoiltu partaharjamme on tehty bambusta ja luonnollisista harjaksista.

Jos parta on takkuinen, tuntuu siltä että moni muukin asia takkuaa. Poikkeuksellinen äijä tietää, että risuparta ei vain ole tyylikäs. Nõberu of Sweden -partakampa selvittää takut risuparrasta hellävaraisesti. Kampa on tehty puusta, joten se ei sähköistä partaa, ja kamman hammasvälit ovat niin leveät, että ne eivät revi partaa. Partakammallamme siis siistit parran ja jopa muotoilet sen kätevästi. Nõberu of Sweden -partakampa on myös varsin sopivan kokoinen.

Myös Nõberu of Sweden -partaharja selvittää ja siistii parran hellävaraisesti ja vahingoittamatta partaa. Partaharja on yleensä parempi vaihtoehto kamman tilalle, jos partasi on muhkea. Pyöreä bambusta tehty harja istuu hyvin käteen ja materiaali tuntuu miellyttävältä kädessä. Harjan luonnolliset harjakset tuntuvat erittäin miellyttäviltä ihoa vasten. Harja on kätevän kokoinen ja kulkee siksi myös helposti mukana.

Tuoteryhmät


Partaharja

Nõberu of Sweden Beard Brush

Katso tuote

Partakampa

Nõberu of Sweden Beard Comb

Katso tuote

Mistä saat Nõberu of Sweden partakammat ja partaharjat?


Nõberu of Sweden -partatuotteet ovat saapuneet Suomeen. Meiltä kaikki viiksekkäät, parrakkaat miehet tai tuotteiden jälleenmyyjät löytävät itselleen juuri sopivat partatuotteet valikoimaansa. Katso alla Nõberu of Sweden -parranhoitotuotteiden valikoima ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. Be exceptional among regular dudes!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti