Haluatko jälleenmyyjäksi?

Parranhoitotuotteet - Nõberu of Sweden

Jos miehellä on parta, parranhoito on tärkeä osa päivittäisiä rutiineja siinä missä hiusten- ja ihonhoitokin. Parran hoitoon tarvitset oikeat ja laadukkaat parranhoitotuotteet. Joka päivä parta ja iho sen alla joutuvat koetukselle. Stressi, kiire, ilmansaasteet ja kaikki partaan tarttuvat pienet roskat saavat raavaankin miehen kaipaamaan parran hoitoa, kun ihoa kiristää ja parta katkeilee.

Nõberu of Sweden -parranhoitotuotteet huolehtivat hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä parrasta että ihosta sen alla. Nämä partatuotteet saavat partasi tuntumaan puhtaalta ja tuoksumaan hyvältä ja ennen kaikkea ne antavat parrallesi sen ansaitsemaa hoivaa ja huomiota.

Kaikki Nõberu of Sweden -parranhoitotuotteet valmistetaan Ruotsin syvissä metsissä, niitä ei ole testattu eläimillä ja tuotteet on pakattu kierrätetystä materiaalista valmistettuihin pakkauksiin.

TuoteryhmätParran hoito ja oikeat parranhoitotuotteet


Parran kasvattaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja myös huolellista parran hoitoa. Parta ei kasva kunnolla ja siistiksi, jos sitä ei samalla hoida kunnolla. Parran hoito ja ihonhoito kannattaa aloittaa jo sillä samalla hetkellä, kun aloittaa parran kasvattamisen.

Parran hoitoa varten itsestään huolehtiva, massoista erottuva ja poikkeuksellisen rohkeasti omaa polkuaan kulkeva mies hankkii oikeat laadukkaat parran hoitotuotteet.

Miehen iholle sopivat pesuun tarkoitetut ihonhoitotuotteet varmistavat, että iho parran ympärillä on terve ja voi hyvin. Partashampoo on nimenomaan parranpesuun suunniteltu tuote, joka puhdistaa sekä kosteuttaa niin parran kuin ihon sen alla. Parran hoitoaine täydentää pesun ja tekee parrasta pehmeän ja helpon selvittää. Hyvä parran hoitoaine myös pehmentää ja ravitsee ihoa parran alla.

Partaöljy kannattaa ottaa käyttöön jo siinä vaiheessa, kun leukaan ilmestyy sänkeä. Partaöljy ehkäisee ihon hilseilyä, kutinaa ja ärtymistä sekä suojaa samalla karvatuppea. Kun partaa on naamassa jo vähän tuuheammin ja pidemmin, kannattaa ottaa käyttöön laadukas partavaha, joka ravitsee partaa ja suojaa sitä hankaukselta sekä katkeilulta. Hyvä partavaha myös tuuheuttaa partaa ja auttaa sen muotoilussa. Partaa pitää myös kammata säännöllisesti, mutta hellävaraisesti ja ei liikaa. Siinä auttaa erityisesti parran hoitoa varten suunniteltu partakampa.

Ja lopuksi: partaa pitää myös trimmata, jotta se näyttäisi siistiltä. Tavallisista äijistä erottuva mies huolehtii parran säännöllisestä siistimisestä itse ja käy välillä myös parturilla. Ajatteleppa vaikka, mitä sana parturi alun perin tarkoittaa.

Nõberu of Sweden parranhoitotuotteet


Nõberu of Sweden on saapunut Suomeen. Meiltä kaikki parrakkaat tai parrasta haaveilevat miehet löytävät itselleen juuri sopivat laadukkaat partatuotteet ja jälleenmyyjät löytävät erinomaisen tuotesarjan palvelemaan parhaiden asiakkaidensa toiveita. Katso alla Nõberu of Sweden parranhoitotuotteiden valikoima ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. Be exceptional among regular dudes!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti