Haluatko jälleenmyyjäksi?

Parranhoitotuotteet - Nõberu of Sweden

Parranhoito on tärkeä osa päivittäisiä rutiineja siinä missä hiusten- ja ihonhoitokin. Parran hoitoon tarvitset oikeat ja laadukkaat parranhoitotuotteet.

Joka päivä parta ja iho sen alla joutuvat koetukselle. Stressi, kiire, ilmansaasteet ja partaan tarttuvat pienet roskat sekä ruoan muruset saavat raavaankin miehen kaipaamaan parran hoitoa, kun ihoa kiristää ja parta katkeilee.

Nõberu of Sweden -parranhoitotuotteet huolehtivat hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä parrasta että ihosta sen alla. Nämä partatuotteet saavat partasi tuntumaan puhtaalta ja tuoksumaan hyvältä ja ennen kaikkea ne antavat parrallesi sen ansaitsemaa hoivaa ja huomiota.

TuoteryhmätTrimmaa ennen parranhoitotuotteiden käyttöä


Ennen parranhoitotuotteiden käyttöä kannattaa kiinnittää hiukan huomiota parran muotoiluun. Parhaimmatkaan partatuotteet eivät nimittäin muuta epäsiistiä risupartaa salonkikelpoiseksi.

Oli partasi lyhyt tai pitkä, trimmaaminen varmistaa sen, että partasi ei näytä epäsiistiltä risukasalta.

Parran rajaaminen poskilta ja kaulasta tekee yleisilmeestä siistin ja huolitellun. Rajojen siistiminen käy parhaiten shavetella. Ulkopuolelle sojottavat hajakarvat sekä suun päälle yltävät karvat voit leikata saksilla lyhyemmiksi.

Partamallin leikkaaminen kannattaa jättää ammattitaitoisen parturin käsiin! Hyvin leikattu parta vaatii vähemmän aikaa, hermoja ja partatuotteita siistiltä näyttämiseen.

Tarkemmat ohjeet parran hoitoon löydät kattavasta parranhoito-oppaastamme.

Hoitavat ja kosteuttavat partatuotteet


Tärkein parranhoitotuote on partaöljy. Partaöljyn käyttö tulisi aloittaa heti kun on tehnyt päätöksen parrankasvatuksesta.

Parrankasvatuksen alkuvaiheessa sänki kutittaa, hilseilee ja voi tuntua epämukavalta. Partaöljyn käyttö ehkäisee ja helpottaa näitä oireita. Partaöljyn tarkoitus on kosteuttaa parran alla olevaa ihoa. Se pehmentää partakarvoja ja saa parran näyttämään tuuheammalta.

Partaöljyt koostuvat usein luonnonöljyistä, kuten jojoba-, manteli- ja arganöljystä. Nõberu of Sweden Feather Beard Oil partaöljyn perustana on takiaisöljy ja auringonkukkaöljy. Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on miellyttävä sekoitus arganöljyä, jojobaöljyä ja takiaisöljyä.

Partaöljy levitetään käsin suoraan parran alla sijaitsevalle iholle ja lopuksi partaa harjataan partaharjalla. Näin öljy saadaan levitettyä huolellisesti koko parran pituuteen.

Partavaha on muotoilutuote, jolla saat kurittomatkin partakarvat aisoihin. Partavaha on hoitava tuote ja sitä suositellaankin käytettäväksi yhdessä partaöljyn kanssa.

Partavaha koostuu yleensä mehiläisvahasta, kookosrasvasta, sheavoista tai näiden yhdistelmästä. Partavahoissa käytetään samoja öljyjä mitä partaöljyssäkin on. Tämä tekee partavahasta hoitavan ja suojaava tuotteen niin partakarvoille kuin iholle. Nõberu of Sweden Beard Balm partabalsami on sekoitus mehiläisvahaa ja erilaisia öljyjä kuten manteliöljy ja kookosöljy.

Viiksivahan avulla viiksikarvat pysyvät siistinä ja poissa suun edestä. Pidoltaan vahvat viiksivahat sopivat voimakkaaseen muotoiluun ja erilaisten tyylien luomiseen. Kevyemmät viiksivahat sopivat luonnollisempaa lopputulosta haluavalle ja viiksien siistinä ylläpitämiseen. Viiksivaha on kovaa ainetta, jota joutuu lämmittämään ennen käyttöä.

Partatonic on on kuin suihkeinen versio partaöljystä! Se viimeistelee parran muotoilun sekä silottaa karvoja. Se pehmentää ja kosteuttaa partakarvaa sekä partatuppea. Partatonic on loistava niille, jotka haluavat pitää parranhoidon yksinkertaisena.

Partatuotteet pesuun ja muotoiluun


Parran pesu on osa hygieniaa ja siksi partashampoo ja parranhoitoaine ovat tärkeimpiä parranhoitotuotteita.

Säännöllinen parran pesu pitää parran puhtaana ruoantähteistä, hajuista, muotoilutuotteiden jäämistä ja liasta. Parta alkaa nopeasti haisemaan pahalle, joten parranpesu vähintään 2-3 kertaa viikossa pitää sen raikkaana ja hyväntuoksuisena.

Parranpesuun ei kannata käyttää hiuksille tarkoitettua shampoota. Se on liian voimakas pesuaine partakarvoille, sillä se pesee niiden luonnolliset öljyt pois. Partashampoo säilyttää luonnolliset öljyt sekä saa parran näyttämään tuuheammalta ja pehmeämmältä. Nõberu of Sweden -partashampoot on rikastettu Argan-öljyllä ja vihreällä teellä, jotta ihosi parran alla saa kaipaamaansa kosteutta ja rauhoittuu.

Partakarvat rasittuvat yhtä helposti kuin hiusten latvat. Siksi partashampoon käytön jälkeen partaan kannattaa käyttää kosteuttavaa parran hoitoainetta. Se kosteuttaa, pehmentää ja ehkäisee takkujen syntymistä.

Jokaiselta parrakkaalta tulisi löytyä partaharja ja -kampa. Partaharjalla saat puhdistettua parran irtokarvoista, partatuotteiden jäämistä ja irtoliasta. Mitä pidempi ja muhkeampi parta, sen säännöllisemmin sitä kannattaa harjailla. Säännöllinen harjaaminen ehkäisee takkujen syntymisen.

Partakampa auttaa selvittämään takkuja ja auttaa parran muotoilussa. Harvapiikkinen kampa on hyvä pitkän parran selvittämiseen ja lyhytpiikkisellä kammalla voi muotoilla yksittäisiä partakarvoja.

Partaharjat ja -kammat ovat yleensä valmistettu puusta, sillä puu ei materiaalina sähköistä. Partaharjan harjakset ovat villiasiankarvaa, koska se on tarpeeksi jäykkää parran harjaamiseen. Nõberu of Sweden -partaharja valmistetaan bambusta ja luonnollisista harjaksista.

Kaikki Nõberu of Sweden -parranhoitotuotteet valmistetaan Ruotsin syvissä metsissä. Niitä ei ole testattu eläimillä ja tuotteet on pakattu kierrätetystä materiaalista valmistettuihin pakkauksiin. Käytämme tuotannossamme lähituotantoa, joka auttaa välttymään turhilta kuljetuksilta, mikä säästää ympäristöämme.

Ole rohkeasti oma itsesi ja panosta laadukkaisiin parranhoitotuotteisiin. Me Nõberulla kannustamme: Be Yourself More!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti