Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partaterät - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden tarjoaa Shark-partaterät vaihtoterinä Safety Razor -partahöyläämme. Nämä partaterät ovat teräviä molemmilta reunoiltaan. Paketti sisältää viisi partaterää. Valitse laadukkaat, kestävät partaterät Safety Razor -partahöylääsi.

Shark-partaterä on kaksipuoleinen partaterä (DE), joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Partaterät sopivat kaikkiin perinteisiin partahöyliin ja siten kätevästi myös Nõberu of Sweden -partahöylään. Tässä on poikkeuksellisille äijille terävä, kestävä partaterä miellyttävällä ja pehmeällä ajotuntumalla.

Tuoteryhmät


Shark Partaterä

Shark Double Edge Razor Blades

Katso tuote

Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti