Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partasudit - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden -partasudit valmistetaan synteettisestä karvasta, joka on suunniteltu mäyrän karvan ominaisuuksien innoittamana. Massoista erottuvat poikkeukselliset äijät ymmärtävät, että mäyrältä ei tarvitse viedä karvoja partasutiin. Nõberu of Sweden on sitä mieltä, että on olemassa kestävämpi ja mukavampi tapa valmistaa perinteisiä partasuteja tinkimättä piirun vertaa laadusta.

Nõberu of Sweden -partasuti on juuri oikean painoinen ja tuntuu sopivalta käteen. Tällä partasudilla on helppo muodostaa vaahto ja levittää se kasvoillesi. Partasuti nostaa partakarvojasi, kun levität vaahdon. Näin saat tehtyä tarkkaa jälkeä ja lisäksi suti poistaa kuolleet ihosolut kasvoiltasi, jolloin parranajo on tarkempaa ja miellyttävämpää.

Tuoteryhmät


Synteettinen Partasuti

Nõberu of Sweden Synthetic Shaving Brush

Katso tuote

Mistä saat Nõberu of Sweden -partasudit?


Nõberu of Sweden -partasudit ovat saapuneet Suomeen. Meiltä kaikki parranajosta nauttivat miehet ja parranajotuotteiden jälleenmyyjät löytävät juuri sopivat partasudit valikoimaansa. Katso Nõberu of Sweden -parranajotuotteiden valikoima ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. Be exceptional among regular dudes!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti