Haluatko jälleenmyyjäksi?

After shave -tuotteet - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden after shave -tuotteet rauhoittavat ja hoitavat ihoasi parranajon jälkeen. Nõberu of Sweden After Shave Balm on kehitetty kosteuttamaan ihoa ja vähentämään parran ajon aiheuttamia ongelmia kuten ihon ärtymistä. Tuotteemme imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta ihollesi. Saat miellyttävän, ihoasi hoitavan loppusilauksen parran ajon jälkeen.

Nõberu of Sweden after shave -tuotteet valmistetaan Ruotsissa ympäristöystävällisesti ja parhaista luonnollisista raaka-aineista. Tarjolla on kaksi miellyttävää tuoksua: santelipuu ja meripihka-lime.

Tuoteryhmät


After shave -balsami

Nõberu of Sweden After Shave Balm

Katso tuote

After Shave miehille


Miesten after shave -tuotteet kehitettiin alun perin tarjoamaan miellyttävää tuoksua ja rauhoittamaan, kosteuttamaan ja vähentämään ihon punoitusta parran ajon jälkeen. Tämä periaate ei ole muuttunut, mutta after shave -tuotteet ovat kehittyneet matkan varrella alkoholipitoisista nesteistä alkoholittomiksi herkällekin iholle sopiviksi tuotteiksi kuten after shave -balsami tai after shave -geeli.

Nõberu of Sweden After Shave Balm sisältää mm. safloriöljyä, manteliöljyä ja arganöljyä. Safloriöljy on erityisen hyvä rauhoittamaan ihon ja arganöljy kosteuttaa ihon jättämättä rasvaista tunnetta. After Shave –balsamimme reseptin jokerikortti on pähkinäpuun uute, joka lieventää ihon ärsytystä ja ehkäisee myös karvojen sisäänkasvamista.

Nõberu of Sweden after shave -tuotteet ovat saapuneet Suomeen. Meiltä kaikki parranajosta nauttivat miehet ja parranajotuotteiden jälleenmyyjät löytävät erinomaiset tuotteet valikoimiinsa. Katso Nõberu of Sweden -parranajotuotteiden valikoima ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. Be exceptional among regular dudes!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti