Haluatko jälleenmyyjäksi?

Parranajotuotteet - Nõberu of Sweden

Parran ajo on joka ikinen kerta iso rasitus ihollesi. Laadukkaat parranajotuotteet hoitavat ja suojaavat ihoasi, kun terä leikkaa jäykkää partakarvaa poikki. Et välttämättä näe eroa silmilläsi, mutta käyttämälläsi partaterällä ja parranajotuotteilla on valtava vaikutus ihosi hyvinvointiin. Ihosi kiittää ja voi paremmin, kun valitset laadukkaat parranajotuotteet.

Nõberu of Sweden -parranajotuotteet ja -parranajotarvikkeet on suunniteltu rohkeille ja massasta erottuville miehille ja valmistettu parhaista, valikoiduista raaka-aineista kuten luonnollisista öljyistä. Nõberu of Sweden -parranajotuotteet tekevät parranajosta arjen nautinnollista luksusta. Ne hoitavat ihoasi ja jättävät ihollesi raikkaan ja puhtaan tunteen parranajon jälkeen.

TuoteryhmätParranajo laadukkailla tuotteilla


Parranajo on monen miehen mielestä turhankin usein toistuva vakituinen arkirutiini, kun parran sänki kasvaa nopeasti takaisin. Suosittelemme parranajoon laadukkaita parranajotuotteita ja parranajotarvikkeita. Nõberu of Sweden -valikoimasta löydät klassiseen, tyylikkääseen ja ihostasi huolehtivaan parranajoon kaikki tarvittavat tuotteet kuten partahöylät, partasudit, partasaippuat, pre-shave-öljyt ja after shave -balsamit.

Klassinen parranajo on ihosi, hermojesi ja oman hyvinvointisi kannalta huomattavasti mukavampi kokemus kuin parranajo markettien muovihöylillä tai elektroniikkaliikkeen surisevalla partakoneella. Hyötyjä ovat tarkkuus, ihon ärsytyksen väheneminen ja ennen kaikkea tyylikkyys ja mukavuus. Tämä on todellisten herrasmiesten puuhaa. Parranajo voi nimittäin olla myös rentouttava rutiini. Klassinen parranajo onnistuu kätevästi alla olevia ohjeita noudattamalla.

Valmistaudu


Ensimmäiseksi suosittelemme, että hankit kunnon klassisen Nõberu of Sweden -partahöylän (Safety Razor), sillä se on varmasti tyylikäs, käyttäjäystävällinen ja turvallinen valinta, jolla varmistat, että ihosi ärtyy ajosta mahdollisimman vähän.

Laita Nõberu of Sweden -partasuti likoamaan ja pehmenemään veteen, jotta Nõberu of Sweden -partasaippuan vaahdottaminen on myöhemmin mahdollisimman helppoa. Pehmennä myös partasi mahdollisimman hyvin. Pese kasvot huolellisesti laadukkailla kasvojenpesuaineilla ja lämpimällä vedellä ennen parranajoa. Lisää kasvoillesi esimerkiksi Nõberu of Sweden pre-shave -öljyämme. Näin saat parrastasi todella pehmeän ja helpon ajaa.

Laita partasaippua kulhoon. Ravista ylimääräinen vesi pois partasudista. Pyöritä sutia partasaippuassa riittävän kauan, jotta vaahtoa syntyy tarpeeksi ja jotta sutiin tulee tarpeeksi partasaippuaa. Jos vaahtoa on liian vähän tai se vaikuttaa liian paksulta, lisää vähän vettä. Lisää vaahtoa huolellisesti kasvoille kaikille alueille, mistä aiot parran ajaa.

Aja


On tärkeää pitää partahöylää oikeassa kulmassa ihoa vasten partaa ajaessa. Löydät oikean kulman, kun asetat partahöylän yläosan poskea vasten ja vedät höylää varovasti alaspäin samalla kääntäen höylää alaspäin. Kun terä alkaa leikkaamaan partaa, kulma on oikea. Älä huoli, rutinoidut nopeasti löytämään oikean kulman ja harjoitus tekee mestarin.

Aja ensimmäisellä kerralla parta myötäkarvaan, tässä vaiheessa on vasta tarkoitus lyhentää parta. Älä yritä parantaa ajon jälkeä painamalla höylää kasvoja vasten, kannattaa mieluummin kiristää ihoa hieman toisella kädellä. Huuhtele kasvot vedellä ensimmäisen ajon jälkeen. Monelle miehelle saattaa riittää yksikin ajokerta, jos parran kasvu ei ole erityisen runsasta tai tavoitteena ei ole täydellinen siloposkisuus.

Toinen ajo suoritetaan ristikarvaan eli 90 asteen kulmassa parran kasvusuuntaan nähden. Vaahdota kasvot uudestaan saippualla. Aja ristikarvaan, älä edelleenkään paina terää. Tämän ajon tulos riittää suurimmalle osalle miehistä.

Kolmannella ajolla on tarkoitus ajaa parta vastakarvaan. Tämä vaihe ei ole välttämätön, emmekä edes suosittele sitä märkäkorville. Jos kuitenkin haluat ehdottomasti vauvansileän ihon, suosittelemme vastakarvaan ajoa vasta, kun olet harjoitellut parranajoa ahkerasti, eivätkä kätesi enää tärise poikamaisesti tosipaikan tullen.

Jälkihoito


Parranajo ärsyttää ihoa ja kasvoihin saattaa tulla myös pieniä haavoja. On tärkeää rauhoittaa iho ajon jälkeen ja siinä auttaa erinomainen Nõberu of Sweden After Shave -balsami.

Ajon jälkeen huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Näin peset pois saippuajäämät ja puhdistat ihon. Sen jälkeen kannattaa huuhtoa kasvot vielä kylmällä vedellä, sillä se sulkee ihohuokoset ja ihosi rauhoittuu.

Kuivaa kasvosi Nõberu of Sweden -kasvopyyhkeellä ja anna kasvojesi levätä hetki ennen kuin levität Nõberu of Sweden After Shave -balsamin. Balsami on suunniteltu rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoasi ja vähentämään ajon aiheuttamia ärsytyksen oireita. Se imeytyy helposti, eikä jätä rasvaista vaan raikkaan tunteen ihollesi ajon jälkeen. Lupaamme, että myös parempi puoliskosi tykkää.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti