Haluatko jälleenmyyjäksi?

Parranajotuotteet - Nõberu of Sweden

Parran ajo on joka kerta iso rasitus ihollesi. Laadukkaat parranajotuotteet hoitavat ja suojaavat ihoasi, kun terä leikkaa jäykkää partakarvaa poikki.

Nõberu of Sweden -parranajotuotteet ja -parranajotarvikkeet on suunniteltu rohkeille ja massasta erottuville miehille ja valmistettu parhaista, valikoiduista raaka-aineista kuten luonnollisista öljyistä ja laadukkaasta teräksestä. Parranajotuotteemme tekevät parranajosta arjen nautinnollista luksusta. Ne hoitavat ihoasi ja jättävät ihollesi raikkaan ja puhtaan tunteen ajon jälkeen.

Mikä on laadukkaiden parranajotuotteiden merkitys? Jotta saisit parranajokokemuksesta mahdollisimman miellyttävän ja lopputuloksesta mahdollisimman sileän ärsyttämättä ihoa liikaa, kannattaa panostaa parranajotuotteisiin.

TuoteryhmätParranajotuotteet ajon eri vaiheisiin


Nõberu of Sweden -parranajotuotteet tarjoavat ratkaisun klassisen parranajon jokaiseen vaiheeseen.

Näillä tuotteilla esivalmistelet ihon parranajoon. Näillä tuotteilla ajat parran ihoa ärsyttämättä ja itseäsi hemmotellen. Ajon jälkeen rauhoitat ihoa kosteuttavilla ja hoitavilla tuotteilla. Näin ehkäiset sisäänpäin kasvaneita karvoja sekä ihon punoitusta ja ärtymistä.

Et välttämättä näe eroa silmilläsi, mutta tunnet sen sormillasi. Läheisesi tuntevat myös eron, kun sänki ei hankaa. Käyttämälläsi partaterällä ja parranajotuotteilla on valtava vaikutus ihosi hyvinvointiin. Ihosi kiittää ja voi paremmin, kun valitset laadukkaat parranajotuotteet.

Tärkein parranajotuote on laadukas partahöylä. Ensinnäkin tietysti siksi, että ilman sitä parranajo ei onnistu. Klassinen partahöylä kestää hyvällä hoidolla vuosikymmeniä ja vähentää muovijätteen määrää.

Klassisen partahöylän yksiteräisyys on selkeä etu ja kilpailuvaltti. Yksi terä leikkaa partakarvan kerralla siististi, tarkasti ja ärsyttää ihoa huomattavasti vähemmän kuin muoviset moniteräiset kilpailijansa. Useampiteräinen partahöylä siirtää ensin partavaahdon pois iholta ja perässä tulevat terät raapivat sen jälkeen paljasta ihoa.

Jos haluat viedä parranajon astetta pidemmälle, voit ajaa leukasi sileäksi Nõberu of Sweden -shavetella! Shavette on laiskan tai omaa aikaansa arvostavan miehen partaveitsi, jota ei tarvitse teroittaa tai huoltaa. Riittää kun vaihdat uuden terän aina tylsistyneen tilalle. Shavetella ajo vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, mutta sen tuoma sileä jälki on kaiken sen vaivan arvoista!

Ennen kuin levität partavaahdon, kannattaa harkita pre-shave öljyä. Pre-shave öljy on ehkä hiukan vähemmän tunnettu parranajotuote, mutta sitäkin erinomaisempi erityisesti herkkäihoisille.

Nõberu of Sweden -pre-shave öljy valmistaa ihon ja parran parranajoa varten. Se muodostaa iholle suojaavan ja partakarvoja pehmentävän kerroksen. Pre-shave öljy ehkäisee myös haavojen syntymistä partaa ajettaessa. Se kosteuttaa ja helpottaa ajon aikana partaterän liukumista iholla.

Partasuti on välttämätön väline partavaahdon muodostamisessa. Laadukkaalla partasudilla saat valmistettua partavaahdosta heti oikean paksuista helposti.

Kun levität partasudilla vaahtoa kasvoille, partasudin harjakset nostavat partakarvoja ylöspäin. Näin partavaahto pääsee lähemmäs ihoa suojaamaan sitä ja samalla kuohkea vaahto pitää partakarvat pystyssä, jolloin ne katkeavat helpommin. Se helpottaa ajettavuutta ja varmistaa sileämmän lopputuloksen.

Parranajotuotteissa partasaippua on vaihtoehto partavaahdolle. Parranajosaippuasta vaahdotettava, kermainen partavaahto suojaa ihoa tehokkaasti partaterän ärsyttävältä vaikutukselta. Partaterä liukuu pehmeästi iholla ja leikkaa vaivatta jokaisen partakarvan. Nõberu of Swedeniltä löydät myös käyttövalmiin partavaahdon, jonka voit valmistaa suoraan purkissa tai tiukan paikan tullen vaikka kämmenten välissä!

Parranajon jälkeen on suositeltavaa levittää after shave -balsami. After shave rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, supistaa ihohuokosia, hoitaa punoitusta ja estää partakarvoja kasvamasta sisäänpäin.

Alunakivi on kätevä viimeistelytuote pienten haavojen sulkemiseen, desinfiointiin ja ihohuokosten sulkemiseen. Alunakivi on loistava luonnontuote, joka sopii myös ajeltuun päähän!

Nõberu of Sweden -parranajotuotteet muuttavat tylsän arkirutiinin arjen nautinnolliseksi itsensä hemmotteluksi. Ole rohkeasti oma itsesi ja panosta laadukkaisiin parranajotuotteisiin. Me Nõberulla kannustamme: Be Yourself More!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti