Haluatko jälleenmyyjäksi?

Shampoot miehille - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden tarjoaa laadukkaita shampoita miehille päivittäiseen hiustenpesuun. Shampoomme ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita.

Nõberu of Sweden shampoot sisältävät runsaasti ravitsevia öljyjä, kuten arganöljyä, jojobaöljyä ja oliiviöljyä. Ne hoitavat ja kosteuttavat tehokkaasti päänahkaa ja hiuksia. Käytämme shampoissamme vain kylmäpuristettuja öljyjä, jotka elvyttävät hiuksesi päivän rasituksesta.

Haluamme tarjota itsestään huolehtiville herrasmiehille vain parhaimpia shampoita!

Tuoteryhmät


Hilseshampoo

Nõberu of Sweden Dandruff Shampoo

Katso tuote

Shampoo herkälle hiuspohjalle

Nõberu of Sweden Scalp & Relax Shampoo

Katso tuote

Kuivashampoo

Nõberu of Sweden Boost Spray

Katso tuote

Kosteuttava miesten shampoo

Nõberu of Sweden Hair Treatment Shampoo

Katso tuote

Säännöllinen hiusten pesu shampoolla pitää päänahan kunnossa


Hiusten pesu shampoolla noin joka toinen päivä pitää hiuspohjan puhtaana ja hyväkuntoisena. Nõberu of Sweden shampoot ovat niin hellävaraisia, että voit pestä hiuksesi tarvittaessa joka päivä.

Säännöllinen shampoopesu poistaa hiuspohjan erittämää ylimääräistä talia, likaa, ympäristöstä kertyneitä epäpuhtauksia ja muotoilutuotteiden jäämiä.

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs brändi, joka tarjoaa laadukkaita hiustuotteita miehille.Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti