Haluatko jälleenmyyjäksi?

Hoitoaineet miehille - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden -hoitoaineet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön yhdessä shampoidemme kanssa.

Hoitoaineemme ovat ladattu täyteen mm. arganöljyä, oliiviöljyä ja jojobaöljyä, jotka kosteuttavat ja hoitavat tehokkaasti hiuksia. Käytä hiustenhoitoainettamme aina hiustenpesun jälkeen, niin saat hyvinvoivat, kiiltävät ja hyväntuoksuiset hiukset!

Tuoteryhmät


Hoitoaine herkälle hiuspohjalle

Nõberu of Sweden Scalp & Relax Conditioner

Katso tuote

Suolasuihke

Nõberu of Sweden Salt Water Spray

Katso tuote

Kosteuttava miesten hoitoaine

Nõberu of Sweden Daily Treatment Conditioner

Katso tuote

Hoitoaine viimeistelee hiustenpesun


Kaikki hiustyypit tarvitsevat hoitoainetta. Vaikka hiukset eivät tuntuisi huonokuntoisilta, hoitoaine auttaa hiusta selviytymään pyyhekuivauksen tai föönauksen aiheuttamalta rasitukselta. Hiuksista tulee helpommin käsiteltävät ja muotoiltavat.

Hiustenpesun yhteydessä hiuskarvojen suomut aukeavat, jolloin ne ovat alttiimpia vaurioille. Hoitoaine sulkee nämä hiussuomut jättäen hiukset kosteutetuksi ja pehmeiksi.

Saat parhaimman tehon hoitoaineesta, kun pesun jälkeen pyyhekuivaat hiuksesi ennen tuotteen levittämistä. Näin ylimääräinen vesi ei heikennä hoitoaineen vaikutusta.

Tutustu Nõberu of Swedenin laadukkaisiin hoitoaineisiin!
Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti