Haluatko jälleenmyyjäksi?

Hiusvahat miehille - Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden -hiusvahoilla ja -pomadeilla muotoilet hiuksesi tyylikkäiksi! Meiltä löytyy jokaiselle hiustyypille sopiva hiusvaha.

Useimmat hiusvahamme ovat mehiläisvahapohjaisia, mikä tekee niistä pidoltaan erityisen voimakkaita. Mehiläisvaha on luonnostaan hyvin jähmeää, joten se pitää paikoillaan villeimmätkin hiuskarvat. Keräämme raaka-aineemme aina eläimiä ja niiden elinympäristöä kunnioittaen, sillä eläinten oikeudet ovat meille tärkeä asia!

Kaikki Nõberu of Sweden -hiusvahat ja pomadet ovat silikonittomia.

Tuoteryhmät


Vahva hiusvaha

Nõberu of Sweden Strong Hold Wax

Katso tuote

Shine Pomade

Nõberu of Sweden Shine Pomade

Katso tuote

Matte Pomade

Nõberu of Sweden Matte Pomade

Katso tuote

Cream Pomade

Nõberu of Sweden Cream Pomade

Katso tuote

Vahamainen hiusgeeli

Nõberu of Sweden Fusion Clay-Gel

Katso tuote

Klassinen Hiusvaha

Nõberu of Sweden Classic Paste

Katso tuote

Herrasmiehen Hiusvaha – Suomi -sanakirja


Valikoimamme sisältää erilaisia hiusvahoja, joista voi olla vaikea tietää, mikä tuote sopii parhaiten omille hiuksille.

Tässä on pieni sanakirja, mitä yleisesti käytetyt termit hiusvahapurkkien kyljissä tarkoittavat. Termien avulla saat osviittaa, millaisille hiuksille tuote on tarkoitettu.Tutustu Nõberu of Sweden -hiusvahoihin ja koe tuotteiden toimivuus itse. Be yourself more!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti