Haluatko jälleenmyyjäksi?

Hiuslakat miehille - Nõberu of Sweden

Laadukas hiuslakka pitää herrasmiehen kampauksen paikoillaan joka tilanteessa.

Nõberu of Swedenin hiuslakka ei ole perinteinen hiuskiinne, vaan se jättää kampauksen joustavaksi ja uudelleen muotoiltavaksi. Upea tuoksu kruunaa kampauksen kiinnityksen.

Hiuslakkamme on yksi suosituimmista hiustuotteistamme, joka sopii erinomaisesti myös naisten käytettäväksi. Koe sinäkin Nõberu of Swedenin hiuslakan toimivuus!

Tuoteryhmät


Vahva Hiuslakka

Nõberu of Sweden Strong Hairspray

Katso tuote

Hiuslakka on klassinen hiustenmuotoilutuote, jota on käytetty vuosikymmenien ajan.

Moni ajattelee, että mitä voimakkaampi pito hiuslakassa ja paksumpi kerros hiuksissa, sen parempi. Hiuslakat ovat kehittyneet vuosien varrella huimasti. Kevyt ja kuiva hiuslakka toimii paremmin ja luonnollisemmin, kuin kovaksi lakkakypäräksi suihkuteltu kampaus.

Vältät tämän efektin suihkuttamalla Nõberu of Swedenin hiuslakkaa 30 cm päästä. Suihkuttele hiuslakkaa kampaukseen pienissä ja lyhyissä erissä. Näin saat mahdollisimman luonnollisen, mutta pitävän kampauksen.

Tutustu Nõberu of Swedenin suosittuun hiuslakkaan!Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti