Haluatko jälleenmyyjäksi?

Miesten hiustuotteet - Nõberu of Sweden

Huolehdi hiuksistasi! Valitse Nõberu of Swedenin laadukkaat hiustuotteet päivittäiseen hiustenhoitoon ja -muotoiluun.

Jokapäiväiseen pesuun sopivat Nõberu of Sweden shampoot ja hoitoaineet hoitavat hiuksiasi ja päänahkaasi tarkoin valituilla raaka-aineillaan. Käytämme tuotteissamme runsaasti kylmäpuristettuja öljyjä, kuten arganöljyä, oliiviöljyä ja jojobaöljyä.

Nõberu of Swedenin suositut muotoilutuotteet ovat riittoisia ja muotoilevat hiuksesi juuri niin kuin sinä haluat. Muotoilutuotteidemme ansiosta kampausten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

TuoteryhmätKaikki tuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun Nõberu of Swedeniltä


Hiukset kärsivät joka päivä mm. ympäristön kerryttämästä liasta, rasvasta ja hankauksesta. Nõberu of Sweden -shampoot puhdistavat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti hiuspohjasi. Kaikki shampoomme ovat kosteuttavia ja niin hellävaraisia, että voit tarvittaessa pestä hiuksesi joka päivä.

Saadaksesi parhaimman lopputuloksen, viimeistele hiustenpesu Nõberu of Sweden -hoitoaineella. Nõberu of Sweden -hoitoaineet sulkevat hiuskarvojen suomut shampoopesun jäljiltä. Hoitoaineet sisältävät runsaasti kylmäpuristettuja öljyjä, jolloin hiuksistasi tulee hyvinvoivat, pehmeät ja sileät.

Kun hiuksesi ovat puhtaat, muotoile hiuksesi tyylikkäiksi suosituilla Nõberu of Sweden -muotoilutuotteilla.

Muotoilutuotteidemme avulla muotoilet hiuksesi juuri kuten haluat ilman pelkoa kampauksen latistumisesta. Meillä on kattava valikoima hiusvahoja, pomadeja sekä muotoilu- ja viimeistelysuihkeita.

Valmistamamme hiustuotteet on tarkoitettu herrasmiehille, mutta ne sopivat erinomaisesti myös itsenäisille ja upeille naisille!

Tavoitteenamme on tarjota kattava kosmetiikkasarja miehille, jotka haluavat erottua joukosta. Nõberu of Sweden -hiustuotteet ovat yksi askel eteenpäin tavoitteessamme. Kaikki hiuksistaan huolehtivat herrasmiehet löytävät meiltä itselleen laadukkaat ja hoitavat hiustuotteet.

Ole rohkeasti oma itsesi ja panosta laadukkaisiin Nõberu of Sweden -hiustuotteisiin. Be Yourself More!

Näin syntyy aito Nõberu-tyyli!
Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti