Haluatko jälleenmyyjäksi?

Klassinen hiusgeeli

Nõberu of Sweden Hair Sculpting Gel

Hair Sculpting Gel

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden Scuplting Hair Gel on klassinen hiusgeeli modernilla twistillä. Voit käyttää tätä geeliä myös kosteisiin hiuksiin latistamatta hiuksiasi alas.

KÄYTTÖ: Voit käyttää hiusgeeliä kahdella tavalla. Käytä kosteisiin hiuksiin antamaan pitoa ja joustavuutta tai kuiviin hiuksiin antamaan ekstrapitoa.

OMINAISUUDET:
Hair Sculpting Gel antaa keskivahvaa pitoa ja keskivahvaa kiiltoa. Sopii hyvin myös kuivien hiusten muotoiluun. Geeli sisältää ravitsevaa risiiniöljyä, joka on hiuksia ja ihoa vahvistavan E-vitamiinin luonnollinen lähde.

TUOKSU:
”Amber-Lime” on pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

KOKO: 100 ml purkki kierrätettyä alumiinia
Etsi jälleenmyyjiä
Ainesosat: Aqua, Alcohol Denat., PVP, Vinyl Caprolactam / VP / dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Propylene Glycol, Ricinus Communis Seed Oil, Polyacrylamide, Parfum, C13-14 Isoparaffin, DMDM ​​hydantoin, Laureth-7, linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, coumarin, Geraniol, Citronellol, CitralMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti