Haluatko jälleenmyyjäksi?

Kasvojen pesuneste

Nõberu of Sweden Daily Face Wash

Daily Face Wash

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden Daily Face Wash on miesten öljyiselle iholle kehitetty, päivittäiseen kasvojen pesuun sopiva pesuneste. Daily Face Wash poistaa iholta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet ja hoitava safloriöljy pehmentää ihoa.

KÄYTTÖ: Kostuta kasvosi vedellä, pumppaa pesunestettä pullosta mantelin kokoinen määrä kämmenelle. Levitä pesuneste kasvoille, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele pois vedellä.

OMINAISUUDET: Nõberu of Sweden Daily Face Wash puhdistaa ja tasapainottaa ihosi. Saat ihollesi raikkaan tunteen, joka kestää koko päivän. Hitunen safloriöljyä pehmentää ihoa sopivasti.

TUOKSU: Mieto Amber-Lime. Amber-Lime on pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

KOKO: 125 ml pullo kierrätettävästä PET-muovista
Etsi jälleenmyyjiä
Ainesosat: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7 Sodium Chloride, Shea butter, glycereth-8 esters, Sodium Hydroxymethylglycinate,Parfum, Carthamus tinctorius oil, Panthenol, Lactic AcidMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti