Haluatko jälleenmyyjäksi?

Alunakivi

Nõberu of Sweden Alum Block

Alum Block

Tuotetiedot


Nõberu of Sweden Alum block -alunakivi on meidän 110 grammainen mötikkämme alunaa. Se on mahtava tapa päättää parranajo, sillä aluna sulkee parranajosta aiheutuneet pienet haavat ja sen lisäksi se rauhoittaa ja desinfioi ihon. Alunakiveä voi myös käyttää ajeltuun päähän.

KÄYTTÖ: Kastele kivi ja hiero sillä hoidettavaa aluetta. Tunnet ihollasi pientä häipyvää pistelyä.

OMINAISUUDET: lopettaa tehokkaasti pienet verenvuodot, jotka voivat aiheutua parranajosta.

KOKO: 110 g
Etsi jälleenmyyjiä
Ainesosat: 100 % Potasium AlumMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti