Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil -partaöljy on valittu vuoden partatuotteeksi!

Kolminkertainen hurraa-huuto Nõberu of Swedenille!

Nõberun Heavy Beard Oil -partaöljy Tobacco Vanilla on voittanut Vuoden partatuote -kategorian Pinnin Nordic Hair Star 2020 – virtuaalitapahtumassa.
Vuoden partatuote 2020 - Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil (Tobacco Vanilla)
Vuoden partatuote 2020 - Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil (Tobacco Vanilla)
Helsingissä järjestetyssä hiuskilpailussa jaettiin palkinnot mm. vuoden 2020 parhaille hiusammattikosmetiikkatuotteille.
Arvovaltainen tuomaristo kehui vuoden partatuotteeksi valittua partaöljyämme muun muassa seuraavin sanoin:

”Tehokkaasti kosteuttava, ehkäisi tehokkaasti ihon ärsytystä ja kutinaa”, ”Pehmensi karvoja”, ”Ei jätä öljyistä fiilistä”, ”Miellyttävän tupakan ja vaniljan tuoksuyhdistelmä”.

Upeasti tuoksuva, voimakas partaöljy isolle parralle


Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on tehokkaasti partaa sekä parranalusihoa kosteuttava ja suojaava partaöljy.

Erityisesti muhkealle ja huonokuntoiselle parralle suunnattu partaöljy ehkäisee inhottavaa kutinaa ja hilseilyä. Myös ihon ärsytys vähenee partaöljyn käytön myötä.

Partaöljy on miellyttävä sekoitus arganöljyä, jojobaöljyä ja takiaisöljyä. Kaikki öljyt ovat kylmäpuristettuja, jolloin niiden kaikki parhaat hoitavat ominaisuudet ovat tallessa.

Tuoksuista on valittavana Tobacco Vanilla ja Black Oak.

Tobacco Vanillasta on erotettavissa vaniljan ja tupakkakasvin tuoksun lisäksi mm. inkiväärin, anisruohon, neilikan, muskottipähkinän, luumun, viikunapuun, tonkapavun, puun ja kaakaon tuoksut.

Black Oak -tuoksusta erottaa setripuun, mokan, suitsukkeen, santelipuun, amber-limen ja vaniljan sävyt.

Katso alta Youtube-video Nordic Hair Star -tapahtumasta, kun Nõberu of Sweden voittaa Vuoden partatuote -kategorian. Videolta näet myös mikä on Nõberun maahantuojan Tomi Yrjänän suosikkityö Nordic Hair Star -hiusmuotikilpailun finalisteista.Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti