Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Swedenin uutuustuotteet – Tonicia hiuksille ja parralle

Nõberu of Sweden lanseerasi vuodevaihteessa kaksi uutta tuotetta; hiuksille suunnitellun Grooming Tonicin ja parralle tarkoitetun Beard Tonicin. Tonicien tarkoitus on tukea hiusten ja parran muotoilua ja antaa se viimeinen silaus tyylille.
Nõberu of Swedenin uutuustuotteet – Tonicia hiuksille ja parralle
Nõberu of Sweden lanseerasi vuodevaihteessa kaksi uutta tuotetta; hiuksille suunnitellun Grooming Tonicin ja parralle tarkoitetun Beard Tonicin. Tonicien tarkoitus on tukea hiusten ja parran muotoilua ja antaa se viimeinen silaus tyylille. Hiusten- ja parranmuotoilussa tonic ei ole vielä kovin tunnettu muotoilutuote, vaikka toniceja on ollut olemassa jo vuosikymmeniä. Tietoisuus toniceista ja niiden suosio hiusten ja parran muotoilussa nousevat kuitenkin koko ajan ja tuotteet ovat vakuuttaneet käyttäjänsä.


Nõberu of Sweden Grooming Tonic


Grooming Tonic on tuote hiusten kevyeen muotoiluun. Tonicista saa parhaiten tehon irti hiustenkuivaajalla, jonka puhaltaman ilman lämpö aktivoi tonicin sisältämät ainesosat. Kampauksesta tulee luonnollisen tuuhea ja kestävä. Tuote on loistava myös hiusten sähköisyyden ennaltaehkäisyyn! Tuotetta suihkutetaan 10 cm etäisyydeltä kosteisiin hiuksiin. Tuotteen voi antaa kuivua vapaasti tai föönata. Tuoksuna on Sandalwood, joka sisältää santelipuun, nahan sekä myskin ylellisen yhdistelmän.


Nõberu of Sweden Beard Tonic


Beard Tonic on parranmuotoilutuote, jolla saa luonnollisen tai kontrolloidumman muotoilun partaan. Tuote on oiva varsinkin kiharapartaisille, jotka haluavat suorempaa lopputulosta parralleen. Beard Tonicia pystyy käyttämään hiustenkuivaajan kanssa suoremman lopputuloksen varmistamiseksi. Beard Tonic sisältää lämpösuojan, joka ehkäisee partakarvan vahingoittumisen ja kuivumisen föönin avulla muotoiltaessa. Lisäksi tonic sisältää arganöljyä, joka on yksi kosteuttavimmista öljyistä. Tuoksuna on Sandalwood, joka sisältää santelipuun, nahan sekä myskin ylellisen yhdistelmän.Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti