Haluatko jälleenmyyjäksi?

Uusi tuoksumme Amalfi vie Italiaan

Amalfin rannikko Italiassa on ollut inspiraation lähteenä uudelle tuoksullemme. Nõberu of Sweden Amalfi nimittäin vie sinut melkein oikeasti Italiaan. Tämä pehmeä ja kesäinen tuoksu sisältää bergamottin, ruusun, laventelin, seetripuun ja oliivipuun sävyjä. Yhtä varma kesähitti kuin Coco Jamboo tai Rusketusraidat, mutta tyylikkäämpi! Sopii erinomaisesti erinomaisille, rohkeille herrasmiehille. Löytyykö miestä kokeilemaan?
Uusi tuoksumme Amalfi vie Italiaan
Amalfi tuoksu on saatavana aluksi tuotteissamme Nõberu of Sweden Feather Beard Oil, Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil ja Nõberu of Sweden Caring Body Wash. Jos tuoksu saa yhtä innostuneen vastaanoton kuin olemme ennakoineet, laajennamme tuoksun saatavuutta myös muihin tuotteisiimme.

Tällä tuotteella varustetut tuoksut saat pian jälleenmyyjiltämme eli mm. osoitteesta www.kampaamotuotteet.fi ja www.dickjohnson.fi.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti