Haluatko jälleenmyyjäksi?

Täältä tulevat Nõberu of Swedenin uudet pomadet ja hiusvahat!

Nõberu of Sweden on lanseerannut urbaaneille herrasmiehille liudan laadukkaita hiustuotteita!

Vanhat tutut hiusvahat Classic Paste ja Fusion Clay-Gel ovat saaneet ystävikseen uuden hiusvahan ja jopa kolme pomadea. Kaikki Nõberun hiusvahat ja pomadet ovat saaneet ylleen uudet pirteät ulkoasut.
Täältä tulevat Nõberu of Swedenin uudet pomadet ja hiusvahat!

Cream Pomade


Cream Pomade on kiireisen arjen pelastus. Helposti ja nopeasti työstettävä pomade muotoilee hiuksia tehokkaasti. Hiukset jäävät joustavaksi ja luonnollisen kiiltäviksi.

Amalfin tuoksu tuo kesän mieleen. Amalfi sisältää bergamotin, ruusun, laventelin ja seetrinpuun sävyjä.

Katso tuoteShine Pomade


Shine Pomade tuo säkenöivää kiiltoa hiuksiin. Optimaalisen kiillon lisäksi pomade muotoilee ja pitää hiukset paikoillaan koko päivän.

Tuoksuna on rohkea Tobacco Vanilla, josta erottuu inkiväärin, tupakan lehden, anisruohon, korianterin, vaniljan, tupakan kukan, neilikan, muskottipähkinän, luumun, viikunapuun, tupakkakasvin, tonkapavun, puun, vaniljan ja kaakaon sävyjä.

Katso tuoteMatte Pomade


Matte Pomade on Shine Pomaden täydellinen vastakohta. Matte Pomade tekee hiuksista mattamaiset ja tuuheuttaa hiuksia. Tarjoaa tehokasta muotoilua, joka kestää koko päivän.

Tuoksuna on rohkea Tobacco Vanilla, josta erottuu inkiväärin, tupakan lehden, anisruohon, korianterin, vaniljan, tupakan kukan, neilikan, muskottipähkinän, luumun, viikunapuun, tupakkakasvin, tonkapavun, puun, vaniljan ja kaakaon sävyjä.

Katso tuoteStrong Hold Wax


Jos kaipaat hiusvahaltasi tiukkaakin tiukempaa pitoa, Strong Hold Wax on sinun valintasi. Mehiläisvahapohjainen hiusvaha on kurittomille ja vaikeasti hallittaville hiuksille. Vahva hiusvaha pitää hiukset paikoillaan koko päivän.

Amalfin tuoksu on todellinen kesätuoksu. Amalfi sisältää bergamotin, ruusun, laventelin ja seetrinpuun sävyjä.

Katso tuoteFusion Clay-Gel


Fusion Clay-Gel on saanut maastonvihreän puvustuksen ylleen. Hiusvahan ja hiusgeelin inspiroiva yhdistelmä on uudesta ulkoasusta huolimatta yhtä tehokas kuin aina ennenkin. Tuo hiuksiin keskivahvaa kiiltoa ja voimakasta pitoa.

Amber-Limen raikas tuoksu on yksi suosituimmista tuoksuista. Se sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

Katso tuoteClassic Paste


Classic Paste on klassistakin klassisempi hiusvaha, jonka sininen sävy on todella tyylikäs. Tuo hiuksiin luonnollista kiiltoa ja pitää hiukset siellä missä pitääkin koko päivän.

Amber-Limen raikas tuoksu sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

Katso tuoteMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti