Haluatko jälleenmyyjäksi?

Mikä tekee herrasmiehen?

Moni pieni asia tekee herrasmiehen. Pienistä osasista syntyy tyylikäs kokonaisuus. Yksi aika merkittävä osa tätä kokonaisuutta on tietysti istuva puku. Mutta kokonaisuuden täydentävät tyylikäs solmio, tyyliin sopiva taskuliina ja tietysti vielä sileäksi ajeltu siisti leuka. Tieroom.fi-verkkokaupan blogissa testattiin Nõberu of Sweden -parranajotuotteita.
Mikä tekee herrasmiehen?

Kun pukeutuminen on tyylikästä ja parta on ajettu viimeisen päälle laadukkailla välineillä, miehen kuin miehen itseluottamus hipoo stratosfääriä.

Kaikki mitä herrasmies tarvitsee hemmottelevaan parranajoon.
Kaikki mitä herrasmies tarvitsee hemmottelevaan parranajoon.Tieroom.fi-verkkokaupan blogissa testattiin Nõberu of Sweden -parranajotuotteita. Tärkeimpänä johtopäätöksenä oli varmasti se, että parranajo herättää suuria tunteita, mutta valitettavan usein se tehdään aivan liian nopeasti ja hätäisesti ihoa ärsyttäen. Kun parranajoon käytetään laadukkaita tuotteita ja hiukan enemmän aikaa itsensä hemmotteluun, parranajovälineiden esiin kaivaminen ei ehkä enää olekaan niin vastenmielistä.

Tieroom ja Nõberu of Sweden ovat yhteisellä asialla, mutta eri näkökulmista lähestyen. Kuoritaan joka äijästä esiin urbaani herrasmies, tapahtui se sitten solmion tai laadukkaan parranajon avulla. Osoitteesta www.tieroom.fi löydät varmasti tyylikäät solmiot, solmukkeet ja taskuliinat. Tieroomin bloggauksen Nõberu of Sweden -parranajotuotteista löydät kokonaisuudessaan osoitteesta http://blogi.tieroom.fi/parranajo/.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti