Haluatko jälleenmyyjäksi?

Tässä ovat Nõberu of Swedenin uutuustuotteet!

Nõberu of Sweden on lanseerannut uusia tuotteita ilostuttamaan tyylikkäitä herrasmiehiä. Partaöljyt lumoavat uusilla tuoksuillaan ja ulkoasullaan. Onpa joukossa myös yksi uusi hiustenmuotoilutuote!
Tässä ovat Nõberu of Swedenin uutuustuotteet!
Nõberu of Sweden uudet partaöljyt hemmottelevat partasi terveeksi ja hyvännäköiseksi! Uutuusöljyt kosteuttavat ja suojaavat parran alla majailevaa ihoa sekä partakarvoja. Parran kutiaminen ja ihon ärtyminen lievittyvät öljyn käyttämisen myötä.

Tuotteiden laadukkaat öljyt ovat kylmäpuristettuja, jolloin ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa valmistusprosessin aikana, kuten tuoksunsa ja värinsä.

30 ml lasipullo näyttää tyylikkäältä ja elegantilta.

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil - vahva partaöljy
Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil - vahva partaöljy


Heavy Beard Oil on muhkean parran valinta


Heavy Beard Oil on partaöljy isolle ja tuuhealle parralle. Tuote on sekoitus kosteuttavaa arganöljyä, ravitsevaa ja tasapainottavaa jojobaöljyä sekä ravintorikasta ja kosteutta sitovaa takiaisöljyä.

Vahva partaöljy on täydellinen valinta, jos ihosi tai partasi on erityisen kuiva. Kylmänä talvipäivänä sekä suihkun jälkeen partaöljy kosteuttaa ja samalla sitoo kosteuden iholle. Voit levittää öljyä myös ennen nukkumaan menoa!

Heavy Beard Oilista on kaksi uutta tuoksua; Black Oak ja Tobacco Vanilla.

Black Oak on pehmeän makea tuoksu. Se on sekoitus seetripuun, mokan, suitsukkeen, santelipuun, vaniljan ja amber-limen vivahteita.

Tobacco Vanilla on pehmeä ja hyvin vaniljainen tuoksu. Tuoksu sisältää monia vivahteita mm. inkivääristä, tupakan lehdestä, tupakan kukasta, anisruohosta, korianterista, neilikasta, kaakaosta, muskottipähkinästä ja puusta.

Lämmittämällä öljyä muutamia sekunteja käsissäsi, saat tuoksusta voimakkaamman ja erottuvamman. Black Oak -tuoksun voimistuessa, puun aromi erottuu selkeämmin. Tobacco Vanillassa vaniljan tuoksu häviää ja tupakkakasvin aromi voimistuu.

KATSO TUOTE

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil - kevyt partaöljy
Nõberu of Sweden Feather Beard Oil - kevyt partaöljy


Feather Beard Oil on kevyt ja runsaasti kosteuttava


Nõberu of Sweden Feather Beard Oil on kevyt ja ohut partaöljy. Se imeytyy nopeasti jättämättä kuitenkaan rasvaista tunnetta iholle ja partaan.
Se ehkäisee sängen ja parran kutinaa sekä ihoärsytystä. Se suojaa ja pitää parranalusihon mukavan kosteutettuna. Feather Beard Oil sopii erityisesti kevät- ja kesäaikaan tai kun parta tarvitsee pikaista freesausta.

Partaöljyn raaka-aineet ovat takiaisöljyn lisäksi auringonkukkaöljy. Auringonkukkaöljy tunnetaan ihoa vahvistavasta, pehmentävästä ja uudistavasta ominaisuudestaan. Se sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja.

Feather Beard Oilista on saatavilla vanhat tutut klassikkotuoksut, Sandalwood ja Amber-Lime.

Sandalwood on aistikas sekoitus santelipuuta, nahkaa ja myskiä. Amber-Limen raikkaus on peräisin limestä, appelsiinista, seetristä ja meripihkasta.

KATSO TUOTE

Nõberu of Sweden Salt Water Spray - suolasuihke
Nõberu of Sweden Salt Water Spray - suolasuihke


Meri luokse suolasuihkeen avulla


Nõberu of Sweden Salt Water Spray on hentohiuksisen paras ystävä! Salt Water Spray on merivesimäinen suihke, joka tuo upeaa rakennetta ja helpottaa hiusten muotoilua. Suihke luo mahtavaa volyymia ja tuo laineikkaan rantalookin.

Kesäinen Amalfi-tuoksu on saanut inspiraatiota Amalfin rannikosta, Italiasta. Tuoksu on sekoitus bergamottia, ruusua, laventelia, seetripuuta ja oliivipuuta.

Suolasuihketta suihkutetaan kosteisiin hiuksiin tyvialueelle noin 10 cm etäisyydeltä. Hiukset kuivataan lopuksi föönillä, jolloin saat maksimaalista tuuheutta ja tekstuuria!

Pakkaus on kooltaan 200 ml.

KATSO TUOTE


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti