Haluatko jälleenmyyjäksi?

Studio Savon & Eko tarjoaa hengähdyshetken kiireisen arjen keskelle

Nõberu of Sweden on saanut uuden jälleenmyyjän riveihinsä. Parturi-kampaamo Studio Savon & Eko on kodikas kampaamo Lahden ydinkeskustassa. Kaikki kynnyksen yli astuvat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi.
Studio Savon & Eko tarjoaa hengähdyshetken kiireisen arjen keskelle
Studio Savon & Eko on ”Kauneuskuningatar” Kati Mouhun rakas luomus. Kuningattaren valtakunnassa työskentelee tällä hetkellä peräti 18 taitavaa ammattilaista hemmotellen asiakkaitaan.

Jotta kampaamo on päässyt tähän pisteeseen, taustaa on rakennettu ja töitä paiskittu yli 10 vuotta. Vuosien aikana hitaasti mutta varmasti yritys on kasvanut ja laajentunut.

Syy Katin kiinnostukseen kauneudenhoidosta on paljon syvällisempää kuin voisi ajatella.

– Haluan että jokainen voi tuntea itsensä itsevarmaksi! Ulkonäköön liittyvillä palveluilla voimme buustata tätä tunnetta. Haluamme korostaa jokaisen yksilöllistä kauneutta ja komeutta, Kati kertoo.

Kati on onnistunut brändäämään itsensä Kauneuskuningattareksi. Nimen taustalla on ajatus kuningattaren tehtävästä palvella kansaa. Hän kokee voivansa elää tuon termin mukaisesti.

– Haluan että joka ikinen voi nähdä itsessään kauneutta. Olin itse ylipainoinen ja taiteellinen nörtti, kun tajusin mitä mahdollisuuksia taidoillani voi loihtia. Ymmärsin kauneuden palvelevan suurempaa sanomaa, Kati muistelee.

Työntekijöiden aito läsnäolo ja ammattitaito ovat kaiken A ja O


Syksyllä 2019 Kati Mouhun puoliso Simo Näveri astui Studio Savon toimitusjohtajan puikkoihin helpottamaan Katin työtaakkaa.

Vankalla pankkialan kokemuksellaan Simo huolehtii Studio Savon liiketoiminnasta. Katille sen sijaan jää aikaa huolehtia Savonin visuaalisesta ilmeestä, markkinoinnista, myymälän tuotevalikoimasta sekä henkilöstön kouluttamisesta.

Hyvien työntekijöiden ansiosta voidaan tarjota asiakkaille parasta mahdollista asiakaspalvelua.
Hyvien työntekijöiden ansiosta voidaan tarjota asiakkaille parasta mahdollista asiakaspalvelua.


Studio Savon & Ekon palvelutarjonnan pääpaino on parturi ja -kampaamopuolen palveluissa sekä meikkauspalveluissa. Lisäksi palveluihin kuuluu kosmetologi ja -hierontapalvelut.

– Halusin tarjota lahtelaisille laadukkaan kampaamon, jossa yhdistyy tinkimätön ammattitaito meikkaus- ja kampauspalveluissa. Unohtamatta myöskään luonnonkosmetiikkaa, Kati kertoo.

Monipuoliset palvelut tähtäävät ajatukseen arjen luksuksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Studio Savon haluaa tarjota hetken omaa aikaa hektisen arjen keskelle.

– Haluamme että kuka tahansa pystyy kävellä kynnyksemme yli ja kokea Studio Savonin ylellisyyden. Asiakaspalvelumme on erittäin läsnäolevaa, huomioon ottavaa ja reipasta. Otamme asiakkaat vastaan ”savolaisen rempseällä otteella”, Simo Näveri nauraa.

Studio Savonille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaalle jää hyvä kokemus työntekijöistä. Siihen halutaan panostaa.

– Ilman hyvää työntekijää me emme pystyisi tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua. Haluamme että työntekijät elävät ja hengittävät Studio Savonia, jolloin se näkyy ja tuntuu asiakkaalle arjen luksuksena. Palvelu ei saa tuntua sarjatuotannon omaiselta suoritukselta, Simo kertoo.

Studio Savon & Ekon yritysfilosofiaan kuuluu perheenomaiset arvot kuten luottamus ja rehellisyys aivan kuten normaalissa perhe-elämässä ja parisuhteessakin.

Kaikki työntekijät ovat itsenäisiä yrittäjiä, mutta se ei tarkoita että ongelmien kanssa tarvitsisi jäädä yksin. Henkilökunta voi pyytää apua Simolta ja Katilta milloin tahansa.

- Haluamme antaa näille yrittäjille tukea ja turvaa. Meillä tekijä voi tukeutua talousasioissa, markkinointiin liittyvissä asioissa tai mistä tahansa. He omalla tavallaan kuitenkin ostavat meiltä palvelua ja ovat asiakkaitamme, Simo kertoo.

Studio Savon & Eko pyrkii valitsemaan taloon kivenkovia alan ammattilaisia. Heitä koulutetaan ja opastetaan jatkuvasti, jotta asiakaspalvelun korkea taso säilyy. Alan uusimmat trendit, tekniikat ja tuotteet on oltava hyvin hallussa.

Tarjolla on kohdennettu valikoima olutta, shampanjaa, kuohuviiniä ja alkoholitonta kuohuviiniä. Kuvassa on nimikkokuohuviini SAVON Sekt.
Tarjolla on kohdennettu valikoima olutta, shampanjaa, kuohuviiniä ja alkoholitonta kuohuviiniä. Kuvassa on nimikkokuohuviini SAVON Sekt.


Shampanjabaari juhlistaa arjen luksushetkeä


Ajatus arjen luksuksesta sai konkreettisen vahvistuksen, kun palvelukonseptiin saatiin mukaan shampanjabaari.

Alkoholilain uudistuksen myötä Studio Savon & Eko haki Suomen ensimmäisenä parturi-kampaamona anniskeluluvat. Minkä tahansa palvelun yhteydessä asiakas voi nauttia lasillisen kuohuvaa.

– Arjen hengähdyshetkeen voi kuulua lasillinen hyvää juomaa. Naiset kokevat tämän ajatuksen yleensä voimakkaammin kuin miehet, sillä naisten käyttämä aika kampaamossa on usein pitkäkestoisempi kuin miehillä, Simo selittää.

Shampanjabaarilla halutaan ottaa myös kantaa Suomen jäykkään alkoholikulttuuriin.

– Alkoholiannos ei tarkoita aina humalahakuista juomista. Se on nautinto. Alkoholiannoksen nauttimisen jälkeen voit jatkaa päivän askareita jopa entistä tehokkaammin, Simo kertoo.

Tarjolla on kohdennettu valikoima olutta, shampanjaa, kuohuviiniä ja alkoholitonta kuohuviiniä. Valikoimasta löytyy jopa Studio Savon & Ekon oma nimikkokuohuviiniä, saksalainen SAVON Sekt Dry.

Suosituimmat juomat asiakkailla ovat SAVON Sekt Dry ja Vääksyläisen Panimon Luomuleevi lager -olut.

Studio Savon lanseerasi uuden parturipalvelun miehille.
Studio Savon lanseerasi uuden parturipalvelun miehille.


Nõberu of Sweden täydentää uutta parturipalvelua täydellisesti


Nõberu of Sweden saapui Studio Savoniin parhaimmalla mahdollisella hetkellä. Marraskuun alussa Studio Savonilla aloitti pitkän linjan parturi, joka on erikoistunut ainoastaan miesten hiusten ja parran muotoiluun sekä leikkaukseen.

Savonissa on ennenkin leikattu miesten hiuksia ja partoja, mutta nyt ensimmäistä kertaa sille luotiin oma palvelu.

Miehille on tarjolla amerikkalaista parranajoa, viiksipalveluita sekä hiusten ja -parranmuotoilua sekä leikkausta.

– Nõberu of Swedenin tuotteet täydentävät uutta palveluamme loistavasti. Se on hyvä sarja, joka on brändätty hyvin. Se on pohjoismainen ja hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä, Simo kertoo Nõberun hyviä puolia.

Kati jatkaa Simon listausta Nõberun hyvistä puolista.

– Sarja on kattava. Se vastaa kaikkiin miehen tarpeisiin kosmetiikkatuotteissa: hiukset, ihonhoito ja parta. Tuoksut ovat moderneja, mietoja ja miellyttäviä. Bonuksena myös naiset löytävät sarjasta huipputuotteita itselleen. Kuivashampoot ja suolasuihke ovat olleet naisten suosikkeja, Kati mainitsee.

Kati kuuli ensimmäisen kerran Nõberusta pari vuotta sitten. Kati ja Nõberu of Swedenin Suomen maahantuoja Tomi Yrjänä tapasivat Espanjassa koulutuksen merkeissä. Katilla on täysi luotto Tomiin ja siihen, että Tomin testaamat tuotteet ovat laadukkaita.

Simo on huomannut miesten pitävän itsestään ulkonäöllisesti huolta entistä enemmän. Hän povaa suomalaismiesten kauneudenhoidon keski-eurooppalaistuvan.

– Suomi on aina tullut vähän jälkijunassa tällaisissa asioissa. Luulen että suomalaismiehet alkavat käyttämään lähivuosien aikana esimerkiksi silmäympärysvoiteita ja peitevoiteita.

Studio Savon haluaa tarjota asiakkaille laadultaan ammattitason kosmetiikkaa.
Studio Savon haluaa tarjota asiakkaille laadultaan ammattitason kosmetiikkaa.


Kati on samaa mieltä. Hän on asunut Keski-Euroopassa ja totesi miesten kauneudenhoidon olevan siellä täysin luonnollinen asia. Kulmakarvoja nypitään, hiukset viimeistellään, ihosta huolehditaan ja palveluja käytetään huomattavasti enemmän kuin Suomessa.

– Moni mies Keski-Euroopassa meikkaa tummia silmänalusia peittoon. Meillä nuorempi sukupolvi on omaksunut nämä asiat hyvin ja on nähnyt mahdollisuuden ilmaista omaa tyyliään ulkonäöllä. Tästä olen todella iloinen ja toivon tämän asenteen tarttuvan kaikille, Kati iloitsee.

Uuden brändin pääsy Studio Savonin tuotehyllylle vaatii valmiiksi hyvää tunnettavuutta. Brändillä on oltava hyvä sanoma, ammattilaisen vaatimukset täyttävät tuotteet sekä tyylikäs ulkoasu.

Studio Savon ei halua tarjota asiakkaille markettikosmetiikkaa, vaan laadultaan ammattitason kosmetiikkaa. Tuotteen pitää puhutella kuluttajaa.

Savon myy synteettistä kosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaa. Henkilökunnalla on mahdollisuus vaikuttaa brändin valintaan, sillä työntekijät tuntevat parhaiten asiakkaansa ja heidän tarpeensa.

Henkilökunta voi kertoa, millaista kosmetiikkaa he haluavat käyttää työssään ja mitä ominaisuuksia tuotteilla on oltava. Näin valikoima palvelee mahdollisimman hyvin kohderyhmää.

Simo ja Kati ovat päässeet tutustumaan Nõberun tuotteisiin ja heiltä löytyy yhteinen suosikki; Strong Hold Wax.

– Minulla on niin itsepäinen ja paksu hiustyyppi, että tarvitsen vahan jossa on runsaasti pitoa, Simo naurahtaa.

Katin suosikki Strong Hold Waxin lisäksi on Feather Beard Oil Amber-Limen tuoksulla.

– Se on ihan loistava tuote!

Kati ja Simo voivat lämpimästi suositella Nõberu of Swedenin tuotesarjaa muille parturi-kampaajille. Heidän mielestään sarja vastaa kaikkiin miesten tarpeisiin monipuolisella kattavuudellaan.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti