Haluatko jälleenmyyjäksi?

Sinistä sävyä solmioon Suomen kunniaksi

Niinhän sitä sanotaan, että puku tekee miehen. Tyylikästä istuvaa pukua täydentävät kokonaisuuteen sopivat solmio ja taskuliina. Urbaani herrasmies osaa pukeutua tilanteen vaatimalla tavalla. Suomi 100 -juhlavuosi tarjoaa vielä syksyn aikana useita mahdollisuuksia vetää ykköset päälle ja juhlia hienoa maatamme. Koska Nõberu of Sweden on Suomessa suomalaisten herrasmiesten asialla, ajattelimme ehdottomasti vinkata, että Tieroom.fi verkkokaupasta löydät Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi suunnitellun kravatti-, solmuke- ja taskuliinamalliston.
Sinistä sävyä solmioon Suomen kunniaksi
Niinhän sitä sanotaan, että puku tekee miehen. Tyylikästä istuvaa pukua täydentävät kokonaisuuteen sopivat solmio ja taskuliina. Urbaani herrasmies osaa pukeutua tilanteen vaatimalla tavalla. Suomi 100 -juhlavuosi tarjoaa vielä syksyn aikana useita mahdollisuuksia vetää ykköset päälle ja juhlia hienoa maatamme.

Miesten muodissa hallitseva väri on usein sininen. Tummansininen puku on tummien pukujen klassikkoväri ja taatusti luotettava valinta. Lähes pukuun kuin pukuun sopii vaaleansininen kauluspaita, johon voi yhdistää kravatin tai solmukkeen lukemattomissa sinisen sävyissä. Suomalaiselle, urbaanille herrasmiehelle on nyt tarjolla kuitenkin yksi sinisen sävy, joka on varmasti lähempänä sydäntä kuin mikään muu sinisen sävy. Se sininen on tietysti Suomen lipun sininen.

Koska Nõberu of Sweden on Suomessa suomalaisten herrasmiesten asialla, ajattelimme ehdottomasti vinkata, että Tieroom.fi verkkokaupasta löydät Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi suunnitellun kravatti-, solmuke- ja taskuliinamalliston.

Mallisto tarjoaa seuraavat tyylikkäät tuotteet:

SUOMEN SININEN solmio

SUOMEN SININEN kapea solmio

SUOMEN SININEN sitomaton solmuke

SUOMEN SININEN sidottu solmuke

SUOMEN SININEN taskuliina

SUOMI 100 taskuliinaSuomen lipun sinisen värin värikoodi on 294C ja värin sanotaan kuvaavan maamme tuhansia järviä. Suomi-malliston kravatit ja solmukkeet on toteutettu juuri kyseisellä 294C värisävyllä. Kravatit ja solmukkeet ovat yksivärisiä, joten ne näyttävät varsin juhlavilta ja sopivat hyvin yhteen erilaisten pukujen ja eriväristen kauluspaitojen kanssa.

Juhlavimman yhdistelmän luot esimerkiksi tumman puvun (musta, tummanharmaa, tummansininen), valkoisen kauluspaidan ja Suomen Sininen -kravatin tai solmukkeen yhdistelmällä. Kokonaisuus kannattaa täydentää Suomi 100 -taskuliinalla, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja hillityn kuosin juhlalookin viimeistelyyn.Suomalaisuutta voi toki juhlistaa ihan arkisestikin töihin pukeutuessaan. Suomen sininen sopii hyvin myös klassiseen business-lookiin eli voit yhdistää malliston tuotteet tyylikkäästi myös vaaleansiniseen kauluspaitaan ja rennomman väriseen pukuun. Suomea voi juhlia vaikka joka päivä toimistolla.

Suomi 100 -juhlavuosi merkitsee paljon niin suomalaisille Suomessa kuin ulkomaillakin. Samalla se tarjoaa varmasti lukemattomia tilaisuuksia juhlistaa kansaa, joka on kuluneen sadan vuoden aikana rakentanut maataan sisulla, ahkeruudella ja yhdessä ponnistellen. Juhlavuosi tuo tullessaan myös monia tilaisuuksia pukeutua tyylikkäästi ja siksi juuri tieroom.fi onkin suunnitellut kyseisen malliston hienolle suomalaiselle herrasmiehelle. Juhlitaan ensimmäistä sataa vuottamme tyylillä!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti