Haluatko jälleenmyyjäksi?

Salon Backstage halusi myytäväksi laadukkaan miesten kosmetiikkasarjan

Nõberu of Swedenin lahtelaisen jälleenmyyjän Salon Backstagen omistaja Jenni Nemlander kertoo, miksi he valitsivat Nõberun salonkiinsa myytäväksi ja käytettäväksi päivittäisessä työssä.
Lahtelaisen Salon Backstagen iloinen tiimi
Lahtelaisen Salon Backstagen iloinen tiimi

Miksi valitsitte Nõberu of Sweden -tuotesarjan?


Olli-Pekka Pietilä vinkkasi Nõberusta ja herätti ensimmäisenä mielenkiinnon sarjaa kohtaan. Olin jo pitkään etsinyt miehille omaa sarjaa, missä olisi mukana hius- ja partatuotteet. Halusin Backstagelle meidän näköisen ja laadukkaan miesten kosmetiikkasarjan, mitä ei löydy Lahden jokaisesta liikkeestä. Minulle on myös tosi tärkeää tehdä työtä tuotteilla, jotka ovat laadukkaita.

Millaista palautetta asiakkaat ovat antaneet Nõberun tuotteista?


Palaute on ollut hyvää! Asiakkaat ovat huomanneet selviä eroja muihin aikaisemmin käytössä olleisiin sarjoihin ja ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä Nõberun tuotteisiin.

Suosittelisitteko Nõberua muille parturi-kampaamoille?


Kyllä suosittelisin! Jos haluaa tarjota miehille mageen ja laadukkaan sarjan, mistä löytyy kaikki tarvittava, niin Nõberussa on ehdottomasti oikeat tuotteet.

Millainen paikka on Salon Backstage?


Salon Backstage on astetta rokimpi kauneusalan liike, jossa on saman katon alta parturi, kampaamo, ripsi- ja kynsipalvelut sekä kosmetologi. Me teemme töitä laadukkaalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti