Haluatko jälleenmyyjäksi?

Rami Mäkinen on Nõberu of Swedenin uusi erinomainen myyntiedustaja

Rami Mäkinen on aloittanut tänä syksynä Nõberu of Swedenin ensimmäisenä myyntiedustajana. Komealla parralla varustettu herrasmies tarttuu työhön kunnianhimoisesti ja innolla. Hän kertoo, miksi parturi-kampaamon tulisi ottaa Nõberun tuotesarja myyntihyllyynsä ja mitä mieltä hän on kosmetiikkabrändien luomasta machosta mieskuvasta.
Rami Mäkinen on Nõberun uusi erinomainen myyntiedustaja.
Rami Mäkinen on Nõberun uusi erinomainen myyntiedustaja.
Rami Mäkinen halusi ryhtyä Nõberu of Swedenin myyntiedustajaksi yksinkertaisesta syystä. Hän pitää tuotesarjan laadukkaista tuotteista ja myyntiedustajana toimiminen tuo kaivattuja uusia haasteita.

- Tuotesarja tarjoaa kattavan ja kokonaisvaltaisen paketin komeuden hoitoon. Nõberu panostaa tuotteiden korkeaan laatuun ja se kuvastuu myös brändin ulkoasusta, Mäkinen vastaa kysyttäessä, mitä lisäarvoa kampaamo- ja parturiliikkeet voivat tuotesarjasta saada.

Nõberu of Sweden on luonut kokonaisvaltaisen tuotemerkin, joka ei vain seuraa trendejä vaan luo niitä. Tyylikäs ja klassinen Nõberu haluaa äijä-kulttuurin sijaan olla vaihtoehto heille, jotka haluavat olla oma itsensä.

- Esimerkiksi partakulttuurissa mies nähdään usein metsurimies-tyyppisenä karpaasina ja brändit yrittävät luoda pelkästään tätä machoa mieskuvaa. Nõberulla on erilainen lähestymistapa. Slogan ”Be yourself more” sen jo kertoo; jokainen saa olla sellainen kuin haluaa. Nõberu of Sweden haluaa poiketa totutusta äijä-kulttuurista ja haluaa antaa vaihtoehdon meille moderneille miehille ja näyttää, että nykyään myös me miehet voimme huolehtia ulkonäöstämme, hän kertoo.

Mäkinen lähtee uuteen pestiinsä avoimin mielin ja kunnianhimoisella asenteella. Nõberun myyntiedustajana hän kartoittaa ja hankkii uusia asiakkuuksia sekä ylläpitää asiakassuhteita nykyisten jälleenmyyjien kanssa.

Kiitos erilaisten viestintävälineiden ja sosiaalisen median, hänen toimialueenaan on koko Suomi. Mäkinen vierailee tarvittaessa parturi-kampaamoissa ja saapuu myös kutsuttaessa paikalle esittelemään tuotesarjaa.

Tutustuessaan ensimmäisen kerran tuotesarjaan, Mäkinen kiinnitti heti huomion tuotteiden tyylikkääseen ulkonäköön. Nõberu of Swedenin perustajan Iman Khalafin tarina ja brändin ideologia innostivat Mäkisen.

- Nõberu on kokonaisvaltainen tuotesarja modernille miehelle, joka pitää itsestään huolta. Itse käytän myös päivittäin Nõberun tuotteita hiusten ja parran hoitoon sekä muotoiluun. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja pidän erityisesti tuoksuista, jotka ovat olleet poikkeukselliset hyvät verrattuna muiden brändien tuoksuihin, Mäkinen kehuu.

Millaisen mielikuvan haluat luoda hius ja -partatyylillä?

Rami Mäkinen on facebookissa ”Suomen parrakkaat” -yhteisön yksi ylläpitäjistä, jonka jäsenet koostuvat – mistäs muustakaan kuin parrakkaista miehistä.
Hän on keskustellut ryhmän jäsenien kanssa parrakkuuteen liittyvistä mielikuvista ja mitä näyttävällä parralla halutaan viestittää.

- Itselleni parta ja parrakkuus ovat keino erottua massasta. Olen yrittänyt lisätä herrasmiesmäisyyttä ihmisten mielikuviin machosta partakulttuurista. Kun halutaan erottua massasta, silloin pitää muistaa myös käyttäytyä herrasmiehen tavoin, Mäkinen toteaa.

Mäkisen ehdoton suosikki Nõberu of Swedenin tuotteista on partashampoo. Se puhdistaa ja jättää miellyttävän tunteen parranalusiholle ja itse partaan.

- Parran muokattavuus pesun jälkeen on tosi hyvä. Parta käyttäytyy kuitenkin ihan eri tavalla kuin hiukset, hän perustelee.

Haluatko, että myyntiedustajamme Rami Mäkinen tulisi sinun parturi-kampaamoosi esittelemään Nõberu of Sweden -tuotesarjaa?

Voit soittaa hänelle numeroon 040 725 0894040 725 0894 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen rami.makinen(at)noberu.fi


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti