Haluatko jälleenmyyjäksi?

Pensselisetien viiksien muotoilu -opas

Onko sinulla tavoitteena näyttävät viikset? Vai omistatko viikset, mutta niiden muotoilu tuottaa hankaluuksia? Nõberu of Swedenin uudessa artikkelissa kerromme, miten viiksien muotoilu onnistuu helposti!
Pensselisetien viiksien muotoilu -opas
Viiksien muotoilu voi olla haastavaa erityisesti aloittelevalle viiksiniekalle. Partakarvoihin verrattuna viiksikarvat ovat paksut ja lyhyet, jotka kasvavat huomattavasti tiheämmin kuin partakarvat. Siksi viiksikarvat ovat jo itsessään haastavat muotoilla.

Viiksikarvojen pituudella on merkitystä muotoilussa. Lyhyiden viiksikarvojen muotoilu on lähes mahdotonta. Nyrkkisääntö on, kun viiksien ylimmät karvat ovat kasvaneet ylähuulen päälle, viikset pysyvät vahattuna paikoillaan.

Ilman viiksivahaa viiksien muotoilusta voi vain haaveilla.

Oikein valitulla viiksivahalla on merkittävä vaikutus muotoilun pysyvyyteen. Jos viiksivaha on liian kevyttä tai vahaa työstetään väärin viiksiin, muotoilu pysyy huonosti.

Valitse viiksivaha käyttötarkoituksen mukaan. Muotoiletko viiksiäsi näyttäväksi vai riittääkö sinulle yleisilmeeltään siistit viikset?

Kevyt vaha on suunniteltu viiksikarvojen huolitteluun. Voimakaspitoinen vaha on viiksien voimakkaaseen muotoiluun ja erilaisten tyylien luomiseen.

Jos et ole varma, millainen viiksivaha sopii parhaiten sinulle, testaa erilaisia viiksivahoja. Voit tarvittaessa pyytää apua parturiltasi sopivan viiksivahan valitsemiseen.

Viiksivaha on kovaa ja jähmeää, joka johtuu tuotteen sisältämästä mehiläisvahasta. Vahaa joutuu ensin lämmittämään, jotta sitä pystyy työstämään. Vahaa voi lämmittää kädellä tai hiustenkuivaajalla.

Hyvä vinkki on säilyttää viiksivahapurkkia housujen taskussa, jolloin sinulla on aina lämmintä, käyttövalmista vahaa saatavilla!

Näin muotoilet viiksesi:


1. Raaputa kynnen ulkosyrjällä pieni nokare lämmitettyä viiksivahaa. Jaa nokare puoliksi etusormen ja peukalon väliin ja pyöritä vahaa sormien välissä kunnolla notkistaaksesi sitä.

2. Aloita levittämällä molemmilla käsillä vahaa keskeltä kohti viiksien kärkiä. Muista levittää vahaa partakarvojen juuriin asti. Voit taivuttaa samalla viiksiä. Levitä vahaa tasaisesti kaikkialle viiksiin.

3. Pidä viiksiä hetki paikallaan. Erottele ja viimeistele viiksien muotoilu viiksikamman avulla.

4. Anna vahan jähmettyä viiksiin.
Nõberu of Sweden Moustache Wax Light Hold


Nõberun kevyt viiksivaha on mainio tuote päivittäiseen viiksien huolitteluun ilman sen kummempia muotoiluja. Tuote on Nõberun vahvaa viiksivahaa hieman pehmeämpää.

Miedon tuoksuinen viiksivaha on saatavana kahdessa tuoksussa. Raikas ja pirteä Amber-Lime sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä. Ylellinen ja aistikas Sandalwood-tuoksu on santelipuun, nahan ja myskin täydellinen yhdistelmä.

Katso tuote

Nõberu of Sweden Moustache Wax Strong Hold


Nõberun vahva viiksiavaha on oman elämänsä Hercule Poiroteille, jotka kaipaavat viiksivahaltaan tiukkaa pitoa. Viiksien klassiseen muotoiluun tarkoitettu vaha on kovempaa kuin Nõberun kevyt viiksivaha.

Miedon tuoksuinen viiksivaha on saatavana kahdessa tuoksussa. Raikas ja pirteä Amber-Lime sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä. Ylellinen ja aistikas Sandalwood-tuoksu on santelipuun, nahan ja myskin täydellinen yhdistelmä.

Katso tuote


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti