Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partatyylit - Partaopas erinomaisille herrasmiehille

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä – joiden kasvot ovat erinomaisessa kunnossa.
Partatyylit - Partaopas erinomaisille herrasmiehille
Partatyylit - suunnittelijan sänki
Partatyylit - suunnittelijan sänki

Suunnittelijan sänki on ajaton klassikko


Helppohoitoinen tyyli, joka toimii kaikissa tilanteissa – tärkeä esitys, ensitreffit tai miesten ilta baanalla, siisti sänki näyttää aina hyvältä. Suosittelemme sängen trimmausta partakoneella ja hienosäätöä partahöylällä. Pese partashampoolla ja partahoitoaineella, lisää partaöljy ja voilà, valmista!

Suositellut tuotteet:


Beard Wash, Beard Conditioner, Feather Beard OilPartatyylit - urbaani herrasmies
Partatyylit - urbaani herrasmies

Urbaani herrasmies vakuuttaa tyylillään


Miehille, jotka kaipaavat hienostunutta tyyliä ja joiden parta kasvaa tasaisesti. Hyvin leikatun puvun ja trimmatun parran kanssa urbaani herrasmies on valmis valloittamaan maailman – tai vähintään taistelemaan läpi sähköpostitulvan. Tämä partamalli trimmataan ja muotoillaan saksilla. Viimeistely hoidetaan partaöljyllä ja muotoilun apuna toimii vahva partavoide.

Suositellut tuotteet:


Heavy Beard Oil, Beard Balm, Beard CombPartatyylit - siisti italialainen
Partatyylit - siisti italialainen

Siisti italialainen tyyli pysäyttää katseet


Jos et pelkää huomion herättämistä, suosittelemme katseet pysäyttävää ja päät ympäri kääntävää taidokasta viiksien ja parran yhdistelmää. Tyyli on hyvin huoliteltu, muotoiltu ja vaikuttava. Täydellinen setti miehille, joilla on silmää yksityiskohtaiselle parran siistimiselle tai jotka käyvät parturissa partamuotoilussa säännöllisesti. Pidä tyyli siistinä ja hyvin harjattuna!

Suositellut tuotteet:


Beard Wash, Mustasch vax (strong hold), Beard BrushPartatyylit - muhkea parta
Partatyylit - muhkea parta

Muhkea parta herättää kunnioitusta


Jos sinulla on kärsivällisyyttä, eikä parrankasvua estä mikään, voit lähteä tavoittelemaan kunnioitettavaa muhkeaa partaa. Hyväkuntoisen muhkean parran kasvattaminen voi viedä vuosia ja vaatii säännöllistä hoitamista. Muotoile saksilla, hoida partaöljyllä ja pese usein niin palkintona on tuuhea, hyväkuntoinen muhkea parta.

Suositellut tuotteet:


Beard Wash, Beard Conditioner, Heavy Beard OilPartatyylit - urbaani metsurityyli
Partatyylit - urbaani metsurityyli

Urbaani metsurityyli helppoutta arvostavalle


Jos vain haluat kunnon parran tekemättä koko hommasta niin hemmetin vaikeaa, valitse urbaanin metsurin villi tyyli. Vedä jalkaan kunnon bootsit ja heitä päälle rento paita niin olet valmis firman juhliin tai pubiin. Villi tyyli ei tarkoita kuitenkaan sotkuista partaa – harjaa partasi harvalla kammalla ja viimeistele vahvemmalla partaöljyllä.

Suositellut tuotteet:


Beard Wash, Heavy Beard Oil, Beard CombPartatyylit - siisti tyyli
Partatyylit - siisti tyyli

Siisti tyyli ei ole koskaan ollut näin sileä


Huolella ajeltu iho ei näytä koskaan pahalta! Heitä sähköinen partakoneesi kylpyhuoneesta ulos ja koe perinteisen parranajon mukavuus, jonka vain kunnon partahöylä ja korkealaatuiset tuotteet voivat tarjota. Jos otat parranajelun tosissaan, suosittelemme erinomaista jälkeä tekevää perinteistä partahöylää ja ennen parranajoa käytettävää hoitavaa öljyä. Näillä saat kasvoihisi sileän ihon, joka ei punoita, hilseile tai kutia. Nyt on aika nostaa sileä tyyli uudelle tasolle!

Suositellut tuotteet:


Safety razor, Shaving Cream, After Shave BalmMiksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti