Haluatko jälleenmyyjäksi?

Partaintoilua uudessa blogissa

Tässäpä oiva blogivinkki parranhoidosta ja laadukkaasta parranajosta kiinnostuneille. Osoitteessa vansen.fi seikkaillaan miesten ikiomassa ihmemaassa. Blogin pitäjä on suuri Nõberu of Sweden -tuotteiden ystävä. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, blogista löydät varmasti hyviä vinkkejä ja aitoja käyttökokemuksia.
Partaintoilua uudessa blogissa
Vansen.fi blogi on pitäjänsä mukaan syntynyt ja kehittynyt yhteistyössä bloggaajan avovaimon kanssa. Blogi saa inspiraation pitäjänsä arkielämästä, johon kuuluvat niin parta-harrastus, sijoittaminen ja rahoitusala, sähköautoilu, kodittomien koirien sijaisvanhemmuus, tyyli ja sisustus hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta.

Blogin pitäjä kertoo monen muun asian ohessa olevansa ainakin lakimies, hevari, yrittäjä, koiranhoitaja, sijoittaja ja partaintoilija, tuore sähköautoilija ja sitäkin tuoreempi bloggari. Blogissa tullaan siis varmasti näkemään paljon mielenkiintoisia aiheita urbaanin herrasmiehen arkielämästä.

Parranhoidosta ja klassisesta parranajosta kiinnostuneille blogi tarjoilee fiilistelyä "Shave of the Day" -tyylisten päivittäisestä parranajosta kertovien postausten muodossa, mutta blogissa on tarjolla myös paljon partatuotteiden tuote-arvosteluja sekä tuotteiden käyttövinkkejä ja -ohjeita. Tulossa on siis paljon hyödyllistä ja kiinnostavaa sisältöä.

Ensimmäisenä lukuvinkkinä kehotamme tutustumaan siihen, miten pääset helposti alkuun klassisessa parranajossa. Valinnanvarasta ei kannata potea turhaa ahdistusta. alkuun pääsee lopulta aika pienellä vaivalla. Käy vaikka lukemassa: www.vansen.fi/ready-set-shave.

Blogia voit seurata osoitteessa www.vansen.fi ja Instagramissa bloggaaja löytyy nimimerkillä (at)squaresocks (https://www.instagram.com/squaresocks/).


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti