Haluatko jälleenmyyjäksi?

Mitä jos parranajo ei olisikaan niin tympeä rutiini?

Mies! Tuntuuko sisimmässä siltä, että parranajo on tympeää hommaa. Hävettää näyttäytyä julkisesti epäsiistin sängen tai koomisten kalapuikkojen kanssa? Mutta toisaalta parranajo ei oikein kiinnosta, se tuntuu vievän liikaa aikaa tai vaivaa.
Mies! Tuntuuko sisimmässä siltä, että parranajo on tympeää hommaa. Hävettää näyttäytyä julkisesti epäsiistin sängen tai koomisten kalapuikkojen kanssa? Mutta toisaalta parranajo ei oikein kiinnosta, se tuntuu vievän liikaa aikaa tai toisaalta jokin kumma, vääristynyt sosiaalinen normi sanelee, että siihen ei kehtaa käyttää niin paljon aikaa kuin pitäisi.

Vai ärtyykö iho parranajosta niin, että äijä itsekin jo vähän ärtyy?

Onko parranajo välineurheilua?
Onko parranajo välineurheilua?


Oletko koskaan pysähtynyt miettimään sitä tosiasiaa, että parranajosta vastenmielistä tekee väärät ja huonot välineet ja tuotteet. Että iho ärtyy, punoittaa ja leuka kukkii, koska sähköinen partakone ihoa vasten painettuna vain repii partakarvat, sen sijaan että se leikkaisi ne tarkasti poikki. Että marketin partageeli ei sisällä käytännössä mitään muuta kuin vettä ja vaahtoa, sen sijaan että siinä olisi ihoa suojaavia, rauhoittavia ja ravitsevia luonnollisia ainesosia.

Onko parranajo välineurheilua?


Nõberu of Sweden haluaa muuttaa yhteiskunnan näkemystä miesten kauneudenhoidosta. Miehilläkin on oikeus hemmotella itseään ja viettää laatuaikaa kylpyhuoneessa huolehtien ulkonäöstään. Parranajoon suunnitelluilla oikeilla ja laadukkailla parranajotuotteillamme parranajo muuttuu vastahakoisesta rutiinista päivän parhaaksi hemmotteluhetkeksi. Eikä iho enää ärsyynny.

Jos tuntuu, että kaikki yllä sanottu hiertää jotain paikkaa sisimmässäsi, kehotamme rohkeasti tutustumaan klassiseen parranajoon. Se ei johda siihen, että viillät vahingossa ison haavan kurkkuusi. Klassinen partahöylä ja partaveitsi ovat edelleen parhaita parranajovälineitä. Millään muulla et saavuta vastaavaa tarkkuutta parranajossa niin vähäisellä ihoärsytyksellä.

Mikä parasta, laadukas kestävä partahöylä maksaa nopeasti itsensä takaisin, kun vaihtoterät siihen maksavat huomattavasti vähemmän, mutta kestävät ihan yhtä kauan kuin markettien markkinajohtajien muovilla päällystetyt kolmiterät.

Partasutilla levitetty ravitsevia ja suojaavia ainesosia sisältävä partavaahto pääsee kirjaimellisesti iholle aivan eri tavalla kuin sormin levitetty halpa partageeli ja se saa partaterän liukumaan ihollasi huomattavasti vaivattomammin, kun kuollut ihosolukko on poistettu kasvoilta ennen ajoa.

Laadukas after shave -balsami rauhoittaa ihon jättämättä sitä rasvaiseksi. Se viilentää ihon, toimii antiseptisenä aineena ja ehkäisee sisään kasvaneita karvoja. Sillä on siis muukin tarkoitus olemassaololleen kuin aiheuttaa karmeaa kirvelyä ja terrorisoida lähimmäisiäsi pisteliäällä ”metsän” tuoksulla.

Nõberu of Sweden tarjoaa laadukkaat tuotteet klassiseen parranajoon rohkeille, massoista erottuville urbaaneille herrasmiehille. Oletko ajatellut, mikä sosiaalinen normi saa sinut tyytymään siihen, että parranajo nyt vain ärsyttää ihoa? Ja tosimachon pitää se vain kestää ja kantaa samat toimimattomat tuotteet muovikassissa kotiin kerta toisensa jälkeen.

Mitä se lopulta edes vaatisi, että kuuluisi niiden herrasmiesten joukkoon, jotka tietävät, miten laadukkailla tuotteilla ajeltu sileä leuka pönkittää miehistä itsetuntoa aivan eri tavalla kuin ummehtuneet sosiaaliset normit? Vähän rohkeutta?


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti