Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden vihdoin Suomessa!

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs ja kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille. Nyt Nõberu of Sweden on saapunut vihdoinkin Suomeen.
Nõberu of Sweden vihdoin Suomessa!
Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs ja kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille. Nyt Nõberu of Sweden on saapunut vihdoinkin Suomeen ja tämä tyylillään, laadullaan ja rohkealla filosofiallaan erottuva herrasmiesten kosmetiikkasarja on saatavilla niin jälleenmyyjien valikoimaan kuin suoraan kuluttajillekin.

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs ja kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille.
Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs ja kattava kauneudenhoitosarja urbaaneille herrasmiehille.


Nõberu of Sweden tuotesarjan jakelusta Suomessa vastaa Studio Tomi Yrjänä Oy ja kuluttajat voivat ensivaiheessa hankkia tuotteita kampaamotuotteet.fi -verkkokaupasta. Laajennamme jälleenmyyjien verkostoa Suomessa mahdollisimman pikaisesti, jotta kuluttajat löytävät Nõberun tuotteet helposti ja kätevästi niin netistä kuin parhaista kivijalkaliikkeistä.

Lisätietoa jälleenmyyjille ja jälleenmyyjistä löydät Nõberu of Swedenin Suomen sivustolta osoitteesta noberu.fi/jalleenmyyjat.

Nõberu of Sweden tuotesarja sisältää tässä vaiheessa kattavasti tuotteet parranhoitoon ja parranajoon. Valikoimaa täydentävät miesten hiustuotteet ja ihonhoitotuotteet. Hiustuotteiden ja ihonhoitotuotteiden tuotevalikoimaa kehitetään koko ajan ja uusia tuotteita lanseerataan kevään 2017 aikana.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti