Haluatko jälleenmyyjäksi?

Bongasitko meidät Pinnistä?

Nõberu of Sweden sai sivun verran palstatilaa Pinnin 30-vuotisjuhlanumerossa. Ajatuksiaan tästä urbaanin herrasmiehen tuotemerkistä kertoivat Nõberu of Swedenin yksi perustajista ja brändijohtaja Johan Lindell sekä tuotemerkin Suomen jakelun haltuunsa ottanut Tomi Yrjänä. Pinnin välissä jaettiin myös Nõberu of Sweden -jälleenmyyntiesite ja -hinnasto kampaamoalan ammattilaisille. Luitko jutun? Saitko oman jälleenmyyntiesitteesi?
Bongasitko meidät Pinnistä?
Parturi-kampaaja Tomi Yrjänän perustama Kampaamotuotteet.fi-verkkokauppa solmi maahantuontisopimuksen Nõberu of Swedenin kanssa. Maaliskuun alusta asti suomalaisistakin verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä on saanut kauneudenhoitoa urbaaneille herrasmiehille. Maahantuontiyhteistyö lähti käyntiin Nõberu of Swedenin omistajan Johan Lindellin aloitteesta.- Johan oli tykästynyt imagoomme, ideologiaamme ja sivustomme viestintään. Hänet vakuutti myös meidän jo olemassa olevat selektiiviset brändit ja se, että edustamamme arvot ovat hyvin samankaltaisia kuin heidän. Näin koimme myös yhdessä, että yhteistyöllä olisi hedelmälliset lähtökohdat toimia, Tomi Yrjänä kertoo Pinnin juhlanumerossa.

- Olemme yhdessä vuodessa saaneet maahantuonnin jo 18 maahan ja Suomi on ollut pitkään meille hyvin tärkeä kohde. Vihdoin löysimme kumppanin, joka on tarpeeksi pieni hyvän ja menestyvän suhteen luomiselle. Emme usko, että työt kasvottomien isojen yritysten kanssa antaisivat meistä sen kuvan, mikä me todella olemme, brändijohtaja Johan Lindell puolestaan kertoo haastattelussa.

Voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan Pinnin 30-vuotisjuhlanumerosta.

Jos et huomannut Pinnin välissä jaettua Nõberu of Sweden -jälleenmyyntihinnastoa, voit tilata oman esitteesi ja muutenkin lisätietoa jälleenmyynnistä sähköpostilla jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittamalla +358 45 224 0737.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti