Haluatko jälleenmyyjäksi?

Naiset ovat ottaneet Nõberun omakseen – Näitä tuotteita naiset rakastavat!

Hoi sinä upea nainen! Etsitkö laadukasta, toimivaa ja tyylikästä kosmetiikkasarjaa? Vaikka Nõberu of Sweden on miehille suunnattu kosmetiikkamerkki, meillä on runsaasti erilaisia tuotteita, jotka sopivat loistavasti myös naisten kauneudenhoitoon.

Osa hiustuotteistamme on saanut suuren suosion naisten keskuudessa. Lisäksi parranajotuotteillamme on ajettu säärikarvoja. Upeaa luovuutta! Lue, kuinka sinäkin voit hyödyntää tuotteitamme omassa kauneudenhoidossasi!
Nõberu sopii myös naisille!
Nõberu sopii myös naisille!

Nõberun parranajotuotteilla poikkeuksellisen sileät sääret


Nõberu of Sweden parranajohöylät ovat täydellisten silosäärien salaisuus!

Klassinen partahöylä on erittäin kestävä, joka on hyvällä hoidolla lähes ikuisuusväline. Tämä säästää rahan lisäksi ympäristöä, sillä jätteen määrä pienenee huomattavasti. Ainoa syntyvä jäte on partaterät, jotka tylsistyttyään pitää vaihtaa.

Klassisessa partahöylässä yhden terän etuihin kuuluu sen pienempi ihoärsytys, kohonneiden karvatuppien väheneminen ja erittäin tarkka lopputulos. Ensimmäinen ajokerta vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa, mutta parin harjoituskerran jälkeen ajaminen alkaa sujua.

Ennen höylään tarttumista, lue artikkelimme ”Klassinen parranajo onnistuu näillä ohjeilla ja laadukkailla välineillä”.

Saat ohjeet vaihe vaiheelta, kuinka klassisella partahöylällä ajetaan. Sovella näitä ohjeita säärikarvojen ajossa.

Klassiset parranajovälineet sopivat myös naisten ihokarvojen ajamiseen.
Klassiset parranajovälineet sopivat myös naisten ihokarvojen ajamiseen.


Safety Razor (alhaalla oikealla) on klassisista klassisin parranajohöylä. Se on sopivan painoinen, jolloin ajotuntuma on paras mahdollinen ajettaessa. Tällä höylällä saat ajettua sääret erityisen tarkasti ja saat sileän lopputuloksen.

Katso tuote


Butterfly Safety Razor (alhaalla vasemmalla) eroaa Safety Razorista sen erilaisella ajopäällä. Höylän yläosa aukeaa perhosten siipien tavoin, mikä helpottaa uuden partaterän vaihtamista. Butterfly safety razor on sopiva erityisesti aloittelijalle tai käyttäjälle, joka aristelee partaterän vaihtamista.

Katso tuote


Razor Knife (ylhäällä keskellä) on mimmeille, jotka haluavat vähän jännitystä arkiseen kauneudenhoitorutiiniin! Razor Knife on vaihtoteräinen partaveitsi, mihin vaihdetaan katkaistu partaterä säännöllisin väliajoin. Sen säädettävä varsi helpottaa käyttömukavuutta. Jos tavoitteesi on erityisen sileä lopputulos, tämä on tarkoitettu juuri sinulle.

Huom! Razor Knife ei ole paras mahdollinen väline aloittelijoille. Aja perinteisellä höylällä, kunnes olet oppinut oikean ajotekniikan ja höylällä ajo sujuu varmasti. Tutustu vasta sitten shaveten käyttöön.

Katso tuote


Pre-Shave Oil valmistelee ihon ja ehkäisee haavojen syntymisen


Ihon valmistelu säärikarvojen ajoon lisää ajomukavuutta huomattavasti. Valmistelu pehmentää säärikarvat ja antaa suojaavan kerroksen ihollesi. Näin höylä liukuu sulavasti raapimatta ihoa. Ihon valmistelu karvojen poistoon ehkäisee myös karvojen sisäänkasvamisen ja kohonneita karvatuppeja.

Pre-Shave Oil on kevyt ja haihtuva öljy, jota on miellyttävä käyttää. Se ehkäisee ihoärsytystä ja haavojen syntymisen. Jos kärsit herkästä ihosta, tämä tuote on juuri sinulle!

Tuote sisältää aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa. Auringonkukkaöljy, manteliöljy ja jojobaöljy kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Öljyt ovat kylmäpuristettuja, jolloin öljyjen kaikki hyvät vitamiinit ja mineraalit ovat säilyneet.

Katso tuote
Hyvä partavaahto helpottaa höylän liukumista iholla


Partavaahto sopii säärikarvojen ajamiseen loistavasti! Paksu vaahto varmistaa, että höylä liukuu sujuvasti iholla. Se nostaa säärikarvoja ylös, jolloin terän on vaivattomampi katkaista karvat. Hyvä vaahto suojaa ihoasi höylän aiheuttamalta ärsytykseltä ja haavoilta.

Shaving Cream on hellävarainen ja ihoa ravitseva tuote. Se on glyseriinipohjainen, mikä helpottaa paksun vaahdon muodostamista.
Vaikka tuote on kiinteässä muodossa, et tarvitse partasutia vaahdon muodostamiseen. Voit valmistaa Shaving Creamista vaahtoa käsiesi välissä!

Katso tuote
After Shave Balm rauhoittaa ihosi ajon jälkeen


Kun säärikarvat on ajettu, jälkihoito jää usein tekemättä. Iho on rasittunut ja herkillä karvojen poistosta, joten rauhoita se laadukkaalla after shavella!

After Shave Balm rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä ihoa. Se kosteuttaa ja vähentää iho-oireita. Ilman kosteututusta karvatupet nousevat herkästi pystyyn ja aiheuttavat sisäänkasvaneita karvoja. After Shave Balm imeytyy nopeasti, eikä jätä rasvaista tunnetta iholle.
Tuote sisältää safloriöljyä, manteliöljyä ja arganöljyä. Safloriöljy sisältää ainesosia, jotka yhdessä manteliöljyn kanssa rauhoittavat ajettua ihoa. Arganöljy muiden öljyjen kanssa kosteuttaa ihoa.

Viimeisenä silauksena After Shave Balmissa on ripaus mentholia. Se tuo viilentävän tunteen jaloille ja sillä on antiseptinen, ihohuokosia puhdistava vaikutus.

Katso tuote


Nõberun hiustuotteet ovat vallanneet paikan monen naisen sydämestä


Osa hiustuotteistamme on ottanut paikkansa myös naisten hiustuotteiden joukossa. Tai pilke silmäkulmassa voisi jopa sanoa, että naiset ovat kaapaneet ne itselleen. Ehkä totuus on se, että kyse on varsin onnistuneista unisex-tuotteista.
Dry Shampoo ei ole mikä tahansa kuivashampoo


Kuivashampoo on huikea tuote raikastamaan hiuksia ja pidentämään hiustenpesuväliä. Oletko kokeillut Nõberun Dry Shampoota? Se on upea muotoilutuote, joka ei ole pelkästään kuivashampoo, vaan myös tyvikohottaja.

Dry Shampoolla saat hiuksiisi maksimaalista tuuheutta ja rakennetta. Se on hyvä erityisesti suomalaiselle hiustyypille, joka on tavallisesti ohut ja liukas. Dry Shampoo antaa karheahkon tuntuman hiuksiin ja puolimattaisen lookin.

Kuivashampoon ominaisuudet auttavat hiusten puhtaanapidossa. Tuote imee itseensä rasvaa hiuspohjasta ja pidentää hiustenpesuväliä. Tuote puhdistava, mutta ei yhtä voimakkaasti kuin perinteiset kuivashampoot.

Tuotetta on saatavana vaaleille ja tummille hiuksille. Vaaleille hiuksille tarkoitettu Blond tuoksuu Amalfille. Sen tuoksumaailmasta on erotettavissa ruusun, laventelin ja seetripuun tuoksut.

Tummille hiuksille suunniteltu Dark, tuoksuu Amber-Limelle. Tuoksusta voit erottaa limen, sitruunan, seetripuun ja ambran tuoksun.

Katso tuote
Hiuslakka viimeistelee upean kampauksen


Hiuslakka on taatusti yksi käytetyimmistä hiustuotteista. Usein halvemmat lakat tekevät kampauksesta kovan ja kiiltävän hiuskypärän. Nõberu Strong Hairspray ei tee sitä. Tämä hiuslakka on uudelleen muotoiltavissa. Se ei tee kampauksestasi kovaa, vaan jättää miellyttävän puolimattaisen tunnun. Tuote pitää hiukset paikoillaan koko päivän.

Strong Hairspraytä on saatavilla 300ml suihkepullossa sekä kätevänä 100ml matkakokona.

Katso tuote


Hiusvesi on tehnyt paluun hiustenmuotoiluun


Hiusvesi on ollut herrasmiesten muotoilutuote 1900-luvulta lähtien. Hetken aikaa ne olivat unohduksissa, kun hiuslakat, muotovaahdot ja vahat tulivat markkinoille.

Onneksemme hiusvedet ovat tehneet uuden tulemisen!

Grooming Tonic on monipuolinen tuote kevyeen hiustenmuotoiluun. Se sopii pohjustukseksi toisen muotoilutuotteen alle sekä föönaukseen. Hiustonic antaa kevyttä pitoa, kontrollia ja helpottaa hiusten muotoilua. Talvisin se vähentää hiusten sähköisyyttä.

Katso tuote


Hiusvahalla varmaa pitoa ja hemmottelevaa hoitoa


Tänä päivänä hiusgeelien ja -vahojen valikoima on parantunut hurjasti ja tuotteita löytyy jokaiselle hiustyypille.

Fusion Clay-Gel on nokkela tuote hiusten muotoiluun! Tuote näyttää ja tuntuu hiusvahalta, mutta sillä on muotoilutuotteena tavallisen hiusgeelin pito. Se tarjoaa keskivahvaa kiiltoa ja voimakasta pitoa.

Fusion Clay-Gel sisältää voipuun rasvaa ja mehiläisvahaa. Ne hoitavat ja ravitsevat hiuksia sekä päänahkaa.
Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin ja muotoillaan haluamallaan tavalla. Fusion Clay-Gel lähtee käsistä pelkällä vedellä ilman saippuaa, joka lisää käyttömukavuutta.

Katso tuote


Classic Paste hiusvaha antaa hiuksillesi kiiltoa ja kestävää pitoa koko päiväksi. Se pitää kuitenkin kampauksen samalla joustavana.

Voit käyttää tuotetta kuiviin sekä kosteisiin hiuksiin. Mehiläisvaha ja voipuun rasva ravitsevat hiuksia sekä hiuspohjaa.

Katso tuote


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti