Haluatko jälleenmyyjäksi?

Näin valitset oikean partaöljyn

Oletko ponnistellut löytääksesi parrallesi sopivaa partaöljyä? Nõberu of Swedenin partaöljyistä löydät varmasti sinun parrallesi sopivan vaihtoehdon. Anna meidän auttaa sinua!
Näin valitset oikean partaöljyn
Heavy Beard Oil

Vahva partaöljymme on saatavana kahdella tuoksulla, Tobacco Vanilla ja Black Oak. Molemmat ovat hoitavia öljyjä, jotka sopivat karhealle ja tuuhealle parralle.

Partaöljy kosteuttaa ja suojaa partaa sekä parranalusihoa, helpottaen kutinaa ja ihoärsytystä. Ainesosina ovat miellyttävä sekoitus argan-, ohdake- ja jojobaöljyä.Koska partaöljy on niin hoitavaa, sen imeytyminen kestää hieman pidempään. Siksi se on hyvä valinta kylmille talvipäiville tai kun parta ja iho tuntuvat kuivilta. Partaöljyn voi levittää ennen nukkumaan menoa ja parran pesun tai suihkun jälkeen.

Partaöljymme ovat kylmäpuristettuja, jolloin kaikki partaöljyn hyödylliset ominaisuudet ovat säilyneet. Kullankeltainen sävy on merkki siitä, ettei partaöljyämme ei jalosteta.

Tobacco Vanillan syvän mausteinen tuoksu on yhdistelmä tonka papua, vaniljaa, kaakaota ja tupakan lehtiä.
Black Oak on sensuelli yhdistelmä tupakkaa, tammea, nahkaa, santelipuuta ja seetriä.Feather Beard Oil

Kevyt partaöljymme on vahvaa partaöljyä kevyempää ja ohuempaa, joka imeytyy nopeasti jättämättä partaa tai ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Se kosteuttaa ja suojaa partaa sekä parranalusihoa ehkäisemällä kutinaa, joka on parran yleisin ongelma.Partaöljy sisältää ohdakkeen- ja auringonkukkaöljyn sekoituksen, joka imeytyy nopeasti jättämättä partaa ja ihoa rasvaiseksi. Se sopii käytettäväksi, kun tarvitset nopeasti fiksausta ennen töihin lähtöä tai treffejä. Kevyt partaöljy jättää miellyttävän tunteen partaan.

Tuoksuvaihtoehtoja ovat Sandalwood ja Amber-Lime. Sandalwood on ylellinen yhdistelmä santelipuun, nahan ja myskin sävyjä. Amber-Lime on raikas sekoitus limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti