Haluatko jälleenmyyjäksi?

Miesluolassa jokainen mies saa räätälöidyn mallin

Nõberu of Swedenin yksi tuoreimmista jälleenmyyjistä on lohjalainen Man Cave Barbers, joka haluaa nostaa miesten tyylejä enemmän pinnalle.
Miesluolassa jokainen mies saa räätälöidyn mallin.
Miesluolassa jokainen mies saa räätälöidyn mallin.
- Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle omaan tyyliin sopivan mallin. Emme elä "kaavojen" mukaan, vaan käytämme luovuutta ja mielikuvitusta. Teemme partureina työtä suurella intohimolla ja pidämme haasteista, Man Cave Barbersin yrittäjät Katariina Moilanen ja Emma Nyfors kertovat yrityksen filosofiasta.

Man Cave Barbers avasi ovensa toukokuun lopussa. Jo opiskeluaikana Nyforsille ja Moilaselle oli selvää, että yhteinen yritys olisi vain miehille luotu parturi.

- Koemme, että meille on luonnollisempaa työskennellä miesasiakkaiden kanssa.

Nyfors ja Moilanen ovat lähtöisin samasta ammattikoulusta, josta heidän ystävyytensä alkoi. Naiset ovat edelleen parhaita ystäviä myös työn ulkopuolella. Parturi-kampaajakoulun jälkeen he työskentelivät samassa yrityksessä ja sieltä lähti ajatus omasta parturista.

- Halusimme luoda paikan, jossa voimme olla täysin rennosti omia itsejämme ja toteuttaa omaa unelmaa yhdessä.

Yhteisen unelmayrityksen nimen takana on kotoisa tunne, jonka Nyfors ja Moilanen haluavat asiakkailleen jakaa. Jo aiemmin partureina he saivat hyvää palautetta siitä, kuinka heidän asiakkaiksi tuleminen ja parturituoliin istahtaminen oli kuin tulisi omaan olohuoneeseensa.

- Luomme Man Cave Barbersissa asiakkaille rennon ja miellyttävän parturikäynnin. Haluamme, että jokaisen miehen on helppo tulla meille ja kokea olevansa tervetullut.

Jo yrityksen alkumetreillä Man Cave Barbersin hius- ja parranajo- sekä parranmuotoilusarjaksi valikoitui Nõberu of Sweden.
Jo yrityksen alkumetreillä Man Cave Barbersin hius- ja parranajo- sekä parranmuotoilusarjaksi valikoitui Nõberu of Sweden.


Jo yrityksen alkumetreillä Man Cave Barbersin hius- ja parranajo- sekä parranmuotoilusarjaksi valikoitui Nõberu of Sweden.

- Löysimme tuotesarjan netistä, ihastuimme tuotteiden ulkonäköön ja siihen, että sarja oli uusi ja kattava.

Ensivaikutelma tuotteista on erittäin positiivinen.

- Tuoksu on miellyttävä ja tuotteet ovat laadukkaita. Pidämme tuotteiden siisteydestä, niiden ulkonäkö on hyvin tyylikäs ja miehekäs. Tuotteet ovat myös hoitavia ja miellyttävä käsitellä, naiset listaavat hyviä puolia.

Lisätietoa löydät Man Cave Barbersin Facebook-sivuilta.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti