Haluatko jälleenmyyjäksi?

Luova etsi tyylikästä ja laadukasta kosmetiikkasarjaa miehille - Nõberu of Sweden vastasi tarpeeseen!

Nõberu of Swedenin uusin jälleenmyyjä Luova, on maanläheinen ja tyylikkäillä yksityiskohdilla sisustettu parturi-kampaamo. Asiakkaiden on helppo mennä Luovaan viettämään hetki omaa aikaa.
Luova on maanläheinen ja tyylikkäillä yksityiskohdilla sisustettu parturi-kampaamo.
Luova on maanläheinen ja tyylikkäillä yksityiskohdilla sisustettu parturi-kampaamo.
Luovan perustajalla, Mari Virtasella on 14 vuotta yrittäjyyttä takanaan. Tekeväinen nainen haaveili itsensä näköisestä ja henkisestä parturi-kampaamosta. Pian syntyikin Luova.

Porin keskustan kävelykadulla sijaitseva kampaamo on keskeisellä paikalla. Sinne on helppo piipahtaa vaikka ohikulkumatkalla.

– Emme ole liiketilamainen kampaamo kuten moni muu. Luova on tyyliltään hyvin maanläheinen ja pehmeä. Olemme käyttäneet sisustuksessa paljon luonnonmateriaaleja ja viherkasveja, Mari kertoo.

Luovassa työskentelee Marin lisäksi kaksi tuolivuokralaista ja elokuussa aloittaa kolmas vuokralainen. Työyhteisö on iloinen, rempseä ja helposti lähestyttävä.

Luovasssa on saatavilla kaikki parturi ja -kampaamoalan palvelut, kuten hiusten leikkaukset ja värjäykset, parranajot ja -muotoilut sekä meikkauspalvelut. Lisäksi he järjestävät meikkikoulutuksia.

– Arvostan tuotesarjoissa tuoksukemikaaleiltaan parempia valintoja. Käytämme vain tuotteita, jotka ovat miedosti hajustettuja tai tuoksuttomia, Mari toteaa.

Mari harkitsi pitkään Nõberu of Sweden -tuotesarjan ottamista valikoimiinsa.

Hän miettii aina hyvin pitkään ja tarkasti, sillä hän haluaa pitää liikkeen tuotevalikoiman selkeänä ja tarkkaan harkittuina. Mari ei halua liikkeeseen ”sekatavarakauppa-fiilistä”. Valikoimasta löytyy kolme tuotesarjaa, jotka ovat päässeet Marin tarkasta seulasta läpi.

– Nõberussa iskin silmäni heti tyylikkäisiin pulloihin! Brändistä on aistittavissa freesi, itsestään huolehtiva ja trendikäs mies. Tämä sopii minun makuuni paremmin kuin rockabilly ja -fiftarityylillä brändäävät kosmetiikkamerkit. Sellainen tyyli ei sovi Luovan maanläheiseen imagoon.

Nõberu oli juuri sellainen tyylikäs kosmetiikkasarja, jota Mari oli etsinyt.

Nõberussa Mari iski ensimmäisenä silmänsä tyylikkäisiin pulloihin.
Nõberussa Mari iski ensimmäisenä silmänsä tyylikkäisiin pulloihin.


Laadun lisäksi monipuolisuutta


Luovan asiakkaat ovat kehuneet Nõberu of Sweden -tuotteita raikkaista tuoksuistaan. Tuotteiden laadukkuus on kiinnittänyt monen asiakkaan huomion.

Myös ihonhoitotuotteet ovat saaneet monelta kiitosta, sillä ne eivät tunnu kasvoilla tahmeilta tai kalvomaisilta. Myydyin tuote Luovalla on Classic Paste -hiusvaha.

– Voin ehdottomasti suositella muillekin parturi-kampaajille Nõberua! Se on tyylikäs brändi, jonka hinta-laatu -suhde on erittäin kohdallaan. Tuotteet ovat tekniseltä toimivuudeltaan juuri sellaisia mitä luvataan. Tämä on poikkeuksellista, koska aika monella tuotemerkillä tuotteet poikkeavat annetuista lupauksista, Mari kertoo tyytyväisenä.

Iloisen ja rempseän ilmapiiriin ansiosta, kaikkien on helppo tulla Luovaan. Kuvassa omistaja Mari Virtanen (vas.) ja parturi-kampaajamestari Anna Lindén.
Iloisen ja rempseän ilmapiiriin ansiosta, kaikkien on helppo tulla Luovaan. Kuvassa omistaja Mari Virtanen (vas.) ja parturi-kampaajamestari Anna Lindén.
Entäpä mikä on Marin oma suosikki Nõberun tuotteista?

Marille hiusten hyvä hoito on tärkeä asia. Hiusten ja hiuspohjan on voitava hyvin, sillä se on pohja hyvälle muotoilulle. Hän on todennut Nõberu of Swedenin shampoon ja hoitoaineen olevan toimivia hiustenhoidossa ja ne ovatkin säännöllisessä käytössä.
Esille nousee myös tuote, joka on ollut vasta hetken aikaa markkinoilla.

Grooming Tonic on yksi suosikeistani! Käytän sitä myös naisten hiusten muotoilussa. Tuotteen tuoksu ei ole liian miehekäs ja se antaa hyvän tuntuman hiuksiin. Sen päälle on tarvittaessa helppo levittää muotovaahtoa. Se on hyvin monikäyttöinen tuote!

Luova oli maaliskuun lopulla Nõberu of Swedenin järjestämässä koulutuksessa, jonka kouluttajana toimi Nõberun perustaja, Iman Khalaf. Marin mielestä koulutus oli mahtava ja hyvin inspiroiva.

– Iman on persoonana ihan huippu tyyppi ja hän puhui selkeää englantia. Oli helppo pysyä perässä ja vastaan ei tullut tilanteita, ettei olisi ymmärtänyt jotakin. Hän osasi pitää mielenkiintoa yllä, Mari kehuu.Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti