Haluatko jälleenmyyjäksi?

Laiturifilosofi auttaa ihmisiä löytämään suunnan elämälle

Mitä sinä haluat elämältäsi? Tätä asiaa Ainoa Lifestyle -valmentaja Jouni Puhakka on tottunut kysymään ja pohtimaan työssään asiakkaidensa kanssa.

- Valmennusfilosofiamme ydin on asiakkaan itsetuntemuksen kehittymisessä. Itsetuntemuksen avulla ihminen on paremmin selvillä siitä, mitä omalta elämältään haluaa, Puhakka tiivistää Ainoa Lifestyle -filosofian.
Mitä sinä haluat elämältäsi? Tätä asiaa Ainoa Lifestyle -valmentaja Jouni Puhakka on tottunut kysymään ja pohtimaan työssään asiakkaidensa kanssa.
Mitä sinä haluat elämältäsi? Tätä asiaa Ainoa Lifestyle -valmentaja Jouni Puhakka on tottunut kysymään ja pohtimaan työssään asiakkaidensa kanssa.
- Valmennusfilosofiamme ydin on asiakkaan itsetuntemuksen kehittymisessä. Itsetuntemuksen avulla ihminen on paremmin selvillä siitä, mitä omalta elämältään haluaa. Sen jälkeen tarkastellaan yhdessä kohtaavatko halut, resurssit ja keinot toisensa, jotta toivottu kehitys elämässä olisi mahdollista, Puhakka tiivistää Ainoa Lifestyle -filosofian.

Olemme valinneet Nõberu of Swedenin brändilähettiläiksi erilaisia miehiä, mutta jokainen heistä on omalla tavallaan herrasmies. Näin myös Jouni Puhakka, mutta millainen herrasmies tämä fysioterapeuttina, valmentajana ja yrittäjänä toimiva mies on?

- Kysymys on haastava, koska todellinen herrasmies ei koskaan korosta itseään, Jouni naurahtaa ja jatkaa, että pyrkii olemaan aina hyvä ihminen ja huomioimaan muut ihmiset.

- Minulle on tärkeää, että ihmiset ympärilläni voivat hyvin. Toisaalta tykkään kulkea omia polkujani, enkä liioin piittaa muiden mielipiteistä. Se ei tietenkään tarkoita, että olisin töykeä tai epäkohtelias, päinvastoin.

Herrasmiehen lisäksi Puhakka on myös laiturifilosofi, joka nauttii lukemisesta, punaviinistä, musiikista ja ystävien seurasta.
Pienenä poikana Puhakan esikuvia olivat oma isä ja eno sekä actionelokuvien suurena fanina ikoniset toimintasankarit Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone.

- Vanhemmalla iällä actiontähtien tilalle esikuviksi on noussut ihmisiä, jotka ovat pystyneet parantamaan maailmaa ja vaikuttamaan positiivisesti ihmisiin joko puhumalla tai kirjoittamalla. Näitä esikuvia voisi luetella pitkän liudan, mutta mainittakoon esimerkiksi vaikka Alan Watts ja Jari Sarasvuo. Ehkä yhtenä yhdistävänä tekijänä omille esikuville on ollut heidän päämäärätietoinen oman itsensä toteuttaminen ja oman tien kulkeminen.

Puhakalla on kymmenen vuoden kokemus liikunta-, terveys ja hyvinvointialalta, joista viimeiset viisi vuotta hän on toiminut yrittäjänä. Fysioterapeutin opintojen jälkeen hän on kouluttautunut myös Mind Coach®:iksi ja lähtenyt siirtämään työnsä painopistettä mielen puolelle. Hän on myös yksi Mind Coacheja kouluttavan Mentoritiimin vastuuhenkilöistä.

Nõberu of Sweden vakuutti tyylillään


Nõberu of Sweden tuli Jounille tutuksi sosiaalisen median kautta, missä hän piti etenkin brändin tyylikkäästä ilmeestä. Myös Nõberun brändifilosofian puhutteli miestä.

- Näinä aikoina perinteinen herrasmiesmäisyys kärsii valitettavasta alennustilasta, on hienoa, että markkinoille on tullut tyylikäs brändi, joka haluaa nostattaa herrasmiehille ominaisia arvoja uuteen kukoistukseen. Siinä ehkä isoin syy, miksi olin valmis lähtemään brändilähettilääksi.

Puhakka käyttää Nõberu of Sweden -tuotteista eniten shampoo & suihkugeeli -yhdistelmää, kasvojen kuorinta- ja kosteusvoidetta sekä perinteistä hiusvahaa ja lakkaa päivittäin. Partaöljy ja partavaha löytyvät myös miehen kylpyhuoneen kaapista ja niitä hän käyttää parran pituuden mukaan.

- Minulla on aika tarkat aamu- ja iltarutiinit, joihin kuuluvat mm. kasvojen pesu ja kosteusvoiteen levittäminen. Hiukset tulee myös laitettua joka aamu ja pestyä iltaisin. Partaa trimmailen kerran viikossa, riippuen hieman siitä, minkä pituisena haluan sen pitää.
Jos pitäisi valita tarkan tai huolettoman herrasmiehen väliltä, Puhakka on enemmän tarkan puolelle kallellaan.

Tutustu Jouni Puhakan Ainoa Lifestyle -yritykseen. Löydät hänet myös Instagrammin tileiltä jouni_ej_puhakka ja ainoalifestyle. Kannattaa laittaa seurantaan!


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti