Haluatko jälleenmyyjäksi?

Toivottu uusinta! Iman Khalafin koulutus miesten hiusten- ja parranmuotoilusta sekä -leikkauksista

Nõberu of Sweden järjestää Helsingissä 26.3. ja Oulussa 27.3. kansainvälisen tason koulutuksen miesten hiusten- ja parranmuotoilusta sekä -leikkauksista. Koulutuksessa opit Iman Khalafin johdolla uusimmat trendit ja tekniikat.
Iman Khalaf kouluttaa 26.3. Helsingissä ja 27.3. Oulussa hiusten- ja parranmuotoilusta.
Iman Khalaf kouluttaa 26.3. Helsingissä ja 27.3. Oulussa hiusten- ja parranmuotoilusta.
Kouluttajaksi Suomeen saapuu Nõberu of Swedenin perustaja ja Ruotsin tunnetuin parturi Iman Khalaf. Iman kiertää kouluttamassa partureita ympäri Eurooppaa ja hänen haastattelunsa oli juuri Finnairin BlueWings -lehden kansijuttu.

Iman saapuu Suomeen kouluttamaan partureita toista kertaa. Edellisessä koulutuksessa osallistujat kiittelivät päivän ohjelmaa viihdyttäväksi ja uutta opittavaa löytyi vuosikymmeniä alalla toimineille partureillekin.

- Haluan auttaa partureita kehittymään työssään ja palauttaa miehekkään muodot leikkauksiin, Khalaf toteaa ja lisää muotoilun olevan yksi hänen suurimmista intohimoistaan.

Koulutuksessa pääset seuraamaan Imanin näyttäviä demoja hiusten ja parran leikkauksista ja muotoilusta. Demon jälkeen järjestetään workshop, jossa 10 nopeinta ilmoittautujaa pääsee kokeilemaan uusia oppeja Imanin henkilökohtaisessa ohjeistuksessa. Voit osallistua koko päivän koulutukseen tai vain demoon.

Voit nyt ilmoittautua koulutukseen! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.3. Muista, että paikkoja on hyvin rajoitettu määrä. Ilmoittaudu koulutukseen lähettämällä sähköposti osoitteeseen tomi.yrjana(at)noberu.fi. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman ohjelmakuvauksen ja aikataulun.

Koulutuksen kesto:
9.30 – 16.30
Sisältää tunnin lounastauon.

Hinta:
Aamupäivä, demo 49 €
Koko päivä demo+workshop 89 €
Lounas on omakustanteinen.

Lisätiedot:
Jos osallistut workshoppiin, ota mukaan omat työvälineet ja hius- tai partamalli.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti