Haluatko jälleenmyyjäksi?

Kesä saapui Nõberu of Swedenille: tässä kesän ensimmäisiä uutuustuotteita!

Nõberu of Sweden on lanseerannut uusia, erinomaisia tuotteita niin parranajoon, parranajovälineiden järjestyksen pitoon kuin urbaanin herramiehen tyylin ylläpitoon. Nyt herrasmiehiä hemmotellaan!
Kesä saapui Nõberu of Swedenille: tässä kesän ensimmäisiä uutuustuotteita!

Nõberu Shaving Soap Bowl


Nõberu Shaving Soap Bowl on parranajosaippuan vaahdotukseen suunniteltu kulho. Astian sopivan korkuiset laidat helpottavat saippuan vaahdottamista ilman että tarvitsee pelätä roiskeita. Tuote sopii erityisen hyvin käytettäväksi Nõberun parranajosaippuan ja partasudin kanssa.

Sinun ei myöskään tarvitse pelätä ruosteympyröitä kylpyhuoneen hyllyssä: kulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä!Nõberu Shaving Stand


Nõberu Shaving Stand on järjestyksestä pitävälle herrasmiehelle! Säilytystelineessä pidät Nõberun partasudin ja partahöylän siististi paikoillaan. Säilyttäessäsi parranajovälineitä niille tarkoitetussa telineessä, ne pysyvät hyväkuntoisena pidempään, kuin mitä sikin sokin kylpyhuoneen kaapissa.

Shaving Stand on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi se on helppo purkaa ja kasata matkalle mukaan.Nõberu of Sweden Snapback


Tiesitkö että meillä on Nõberu of Sweden Snapback -lippiksiä? Nõberun lippikset valmistaa isoin snapbackien valmistaja, Mitchell & Ness. Oiva asuste tulevan kevään ja kesän rientoihin!Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti