Haluatko jälleenmyyjäksi?

Kaljun hoito kätevästi kotona - Nõberu of Sweden on kaljun kaveri

Kaljun hoito onnistuu samoilla periaatteilla kuin kasvojen huolellinen parranajo. Vaikka kaljun ajaminen olisi jokapäiväinen rutiini, on kaljun leikkaus syytä tehdä päänahan ihoa arvostaen. Hyvinvoiva päänahka saa kaljun näyttämään hyvältä!
Jos haluat kaljun hoidosta ylellisemmän kokemuksen, käy saunassa tai käytä lämmintä haudetta ennen kaljun ajelun aloittamista.
Jos haluat kaljun hoidosta ylellisemmän kokemuksen, käy saunassa tai käytä lämmintä haudetta ennen kaljun ajelun aloittamista.
Jos haluat kaljun ajamisesta ylellisemmän kokemuksen, käy saunassa tai käytä lämmintä haudetta ennen kaljun ajelun aloittamista. Sauna tai haude lämmittävät ja pehmentävät ihoa, jolloin kaljun hoito on helpompaa.

1. Pre-shave oil ehkäisee päänahan ärtymistä kaljun hoidossa


Nõberu of Sweden Pre-shave -öljy on kevyt ja helposti haihtuva öljy, joka suojaa ihoa tehokkaasti ennen partavaahdon tai partasaippuan lisäämistä. Tyylikkään kaljun ylläpito on helpompaa, kun iho ei ärsyynny tai tule haavoille. Siksi pre-shave -öljy sopii etenkin herkästi ärsyyntyvälle iholle.

Käyttö: Pumppaa öljyä kämmenellesi ja levitä pre-shave -öljy koko päänahan alueelle. Lisää tämän jälkeen partavaahto tai partasaippua kaljun leikkausta varten.

Pre-shave öljyä löytyy kahdessa eri tuoksussa, Sandalwood ja Amber-Lime.

2. Kaljun ajaminen ylellisellä parranajogeelillä


Partavaahdoissa on isoja eroja. Korkealaatuinen Nõberu of Sweden -partavaahto/parranajogeeli on iholle hellävarainen ja geelillä kaljun ajaminen on aina miellyttävä kokemus.

Käyttö: Parranajogeeli muuttuu paksuksi partavaahdoksi, kun se vaahdotetaan partasudilla tai käsin. Vaahdotuksen voi tehdä partasudilla suoraan purkissa tai käsiesi välissä. Käytä lämmintä vettä, jolloin partavaahdosta tulee miellyttävän lämmintä. Lämmin vaahto avaa ihohuokoset, pehmittää päänahan ja valmistaa sen kaljun ajamiseen.

Parranajovaahto/parranajogeeliä löytyy kahdessa eri tuoksussa, Sandalwood ja Amber-Lime.

3. Kaljun ajaminen partahöylällä – terävä höylä ei tee haavoja


Päänahka on verrattavissa kasvojen alueen ihoon. Kaljun ajaminen on vain haastavampaa takaraivon peilailun vuoksi.
Kaljun ajaminen höylällä takaa parhaimman lopputuloksen. Nõberu of Swedenin klassinen partahöylä eli ns. safety razor helpottaa kaljun ajamista ilman haavoja.

Käyttö: Aloita kaljun ajaminen hiusten kasvusuunnan mukaisesti. Tee veto aina niin pitkälle kuin mahdollista, kunnes hiusten kasvusuunta vaihtuu. Huuhtele höylä jokaisen vedon jälkeen kuuman veden alla. Lopuksi voit tehdä vetoja hiusten kasvusuuntaa vastaan, jos haluat oikein sileän kaljun.

Pese kalju puhtaaksi ylimääräisestä partavaahdosta ja hiuskarvoista. Kylmä vesi sulkee ihohuokoset.

4. Alunakivi desinfioi ja sulkee pienet haavat


Nõberu of Sweden Alum block -alunakivi on tarkoitettu parranajon päättämiseen, mutta toimii yhtä hyvin myös kaljuksi ajellun pään hoitoon. Alunakivi sulkee kaljun ajelusta aiheutuneet pienet haavat ja lisäksi rauhoittaa sekä desinfioi ihon.

Käyttö: Kastele alunakivi ja hiero sillä kaljua kevyesti. Tunnet ihollasi pientä häipyvää pistelyä, josta ei tarvitse huolestua.

5. After shave rauhoittaa kaljun ajamisen jälkeen ihoa


Nõberu of Sweden After Shave Balm on after shave -balsami, joka rauhoittaa päänahan samalla tavalla, mitä kasvojen ihon parranajon jälkeen. After Shave Balm kosteuttaa ihoa ja imeytyy nopeasti, jolloin se ei jätä rasvaista tunnetta iholle.

Käyttö: Lisää after shave -tuote hyvin kuivattuun kaljuun kevyesti hieroen. Hieronta edistää verenkiertoa. Annostele maltillisesti ja hiero käsiin. Anna after shave -tuotteen haihtua muutaman sekunnin ajan käsissä, jolloin osa sen sisältämästä alkoholista haihtuu. Sivele tämän jälkeen after shave päänahkaan.

Nõberu of Sweden After Shave Balm löytyy kahdessa eri tuoksussa, Sandalwood ja Amber-Lime.

6. Kosteusvoide hoivaa kuivaa päänahkaa


Nõberu of Sweden Face Moisturiser kosteuttaa tehokkaasti kasvojen lisäksi myös päänahan. Valitse erityisesti miesten rasvoittuvalle iholle kehitetty laadukas kasvovoide. Etenkin jos kalju kuivuu tai ärsyyntyy helposti, kannattaa ajelu päättää kosteusvoiteen lisäämiseen päänahkaan.

Käyttö: Pumppaa pullosta tarvittava määrä ja levitä kaljulle. Aloita reilun sormenpään kokoisella määrällä. Kosteusvoide ei tee ihosta kiiltävää, mutta hoitaa ja ravitsee ihoa jättäen sen mattapintaiseksi.

Nõberu of Sweden Face Moisturiser tuoksuna on mieto Amber-Lime. Amber-Lime tuoksu sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti