Haluatko jälleenmyyjäksi?

Miesten vaatimustaso nousee - Joni´s Barber Shop ei tingi laadusta

Nõberu of Swedenin jälleenmyyjä Joni´s Barber Shop tarjoaa parturipalveluja itsevarmalla otteella. Vetäjä Joni Pekkala on huomannut, että miehet panostavat ulkonäköönsä koko ajan enemmän. Kaupan hyllyltä ei enää haeta sitä halvinta merkkiä vaan parasta.
Miesten vaatimustaso nousee - Joni´s Barber Shop ei tingi laadusta
Oululainen Joni´s Barber Shop on Joni Pekkalan johtama neljän hengen parturi-kampaamo, jonka palveluihin kuuluvat parturipalvelut ja parranajot- sekä -muotoilut. Oulussa on satoja parturi-kampaamoja, joten miten Joni’s Barber Shop erottuu kilpailijoistaan?

- Me ollaan kylän tunnetuin, laadukkain ja paras parturi, Joni sanoo ja vastaus tulee kuin sieltä kuuluisalta apteekin hyllyltä.

Kokeneena parturina Joni arvostaa kosmetiikassa hyvää laatua. Hän on huomannut, että vaatimustaso on selvästi nousussa myös muilla miehillä. Miehet huolehtivat ulkonäöstään enemmän kuin aiemmin ja tämä näkyy parturi-kampaamossa miesten kosmetiikan myyntiluvuissa.

Suosituin tuote on kuin tehty ohuelle suomalaiselle hiukselle


Nõberu of Sweden tuli Jonin tietoisuuteen, kun hän etsi laadukkaita tuotteita tarjoavaa miesten kosmetiikkabrändiä, jolla olisi tuotteita sekä parralle että hiuksille. Molempia myyvät brändit ovat Jonin mukaan harvassa.

- Nõberu ei mene iso brändi edellä, kuten monet muut yritykset, vaan asettaa tuotteet ja niiden laadukkuuden etusijalle. Vasta sitten tulee imago.

Lopullinen päätös lähteä Nõberun jälleenmyyjäksi tuli sen jälkeen, kun Joni tapasi Nõberu of Swedenin perustajan Iman Khalafin. Imanin persoona ja yhteinen näkemys asioihin vakuuttivat, että brändin tuotteet kannattaa ottaa myyntiin.

Päätöstä ei ole tarvinnut katua, sillä asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta Nõberun tuotteista. Suosituimpia ovat olleet Strong Hairspray ja Dry Shampoo. Yksi tuote on mennyt näidenkin ohitse.

Joni Pekkala on huomannut, että miehet panostavat ulkonäköönsä koko ajan enemmän. Kaupan hyllyltä ei enää haeta sitä halvinta merkkiä, vaan parasta.
Joni Pekkala on huomannut, että miehet panostavat ulkonäköönsä koko ajan enemmän. Kaupan hyllyltä ei enää haeta sitä halvinta merkkiä, vaan parasta.

- Fusion Clay Gel on ollut kirkkaasti meidän suosituin Nõberu-tuote. Se sopii loistavasti moderneihin hiustyyleihin, mutta myös old school -hiustyyleihin. Fusion Clay Gel on loistava tuote suomalaiselle ohuelle hiukselle, Joni hehkuttaa.

Joni on suositellut Nõberu of Swedenin tuotteita muillekin tutuille parturi-kampaajille ja on saanut herätettyä kollegoissa kiinnostusta.

- Oma luottotuote Nõberun valikoimasta on Fusion Clay Gel sen loistavan käytettävyyden vuoksi. Hyvänä kakkosena tulee Shaving Cream!

Nõberu of Sweden -koulutus Oulussa 27.3.


Nõberu of Sweden järjestää Oulussa 27.3. kansainvälisen tason koulutuksen miesten hiusten- ja parranmuotoilusta? Koulutus järjestetään Joni´s Barber Shopin tiloissa ja kouluttajana toimii Nõberu of Swedenin perustaja ja Ruotsin tunnetuin parturi Iman Khalaf. Vapaita paikkoja on vielä jonkin verran jäljellä, joten varaa omasi nopeasti! Lue lisää koulutuksen sisällöstä.

Jos haluat varata paikan tai sinulla on lisäkysymyksiä koulutuksesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen tomi.yrjana(at)noberu.fi


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti