Haluatko jälleenmyyjäksi?

5 syytä tulla Nõberu of Swedenin osastolle I Love Me -messuilla

Nõberu of Sweden on mukana I Love Me -messuilla (18.-20.10.) Helsingissä. Tässä viisi kovaa syytä tulla Nõberun osastolle! (Löydät meidät osastolta 6b78.)
Tule käymään osastollamme I Love Me -messuilla!
Tule käymään osastollamme I Love Me -messuilla!

1. Koko messuvalikoima -20 % ja (todennäköisesti) messujen laajin kosmetiikkavalikoima miehille!


Perinteisesti suurin osa I Love Me -messujen tarjonnasta on suunnattu naisille. Jos viime vuoden trendi jatkuu, Nõberun osastolta löydät messujen laajimman kosmetiikkavalikoiman miehille sekä useita unisex-tuotteita.

Koko Nõberu of Sweden -tuotesarjan on messuilla tuntuvassa 20 % alennuksessa! Ole nopea, sillä sarjassa on kymmeniä erilaista tuotetta, joita on mukana messuilla vain rajattu määrä.

Valikoimassa on laaja setti hiustuotteita, ihonhoitotuotteita sekä kattavasti tuotteet ja tarvikkeet parranajoon ja -hoitoon.
Tule hakemaan tuliaisia itsellesi, kotiin, isänpäivälahjaksi tai testaamaan uutuustuotteita sekä tuoksuja!

2. Seuraa hiusten- ja parranmuotoiludemoa tai tule malliksi.


Nõberu of Swedenin Suomen maahantuoja Tomi Yrjänä tekee viikonlopun ajan erilaisia hiusten- ja parranmuotoilun demoja. Jos parturituoli on tyhjä, istahda penkkiin ja muotoilemme sinulle viikonlopuksi uuden klassisen herrasmiehen tyylin.

Tässä muutama esimerkki, miltä viime vuoden mallit näyttivät. Komeita herrasmiehiä!

Jos olet kiinnostunut tulemaan hius- tai partamalliksi demoon, voit myös ottaa yhteyttä etukäteen. Vielä on tilaa hyville herrasmiesmalleille! Ota yhteyttä tomi.yrjana(at)noberu.fi, p. 045 224 0737045 224 0737.

Upouudet Nõberu of Sweden -partaöljyt.
Upouudet Nõberu of Sweden -partaöljyt.


3. Hurmaannu erilaisista miesten tuoksuista – uutuuksina Tobacco Vanilla ja Black Oak.


Oletko kyllästynyt itseään toistaviin miesten tuoksuihin? Nõberu of Sweden -tuotesarjan tuoksut poikkeavat massasta ja moni tuoksu vetoaa myös naisiin. Tämän vuoden uutuustuoksuja ovat Tobacco Vanilla ja Black Oak.

Tobacco Vanilla on pehmeä ja hyvin vaniljainen tuoksu. Tuoksu sisältää monia vivahteita mm. inkivääristä, tupakan lehdestä, tupakan kukasta, anisruohosta, korianterista, neilikasta, kaakaosta, muskottipähkinästä ja puusta. Black Oak on pehmeän makea tuoksu. Se on sekoitus seetripuun, mokan, suitsukkeen, santelipuun, vaniljan ja amber-limen vivahteita.

Klassikkotuoksuina tuotteissa jatkavat Sandalwood, Amber-Lime ja Amalfi. Sandalwood-tuoksu on ollut maailmalla suosittu jo yli 100 vuotta ja nyt myös suomalaiset miehet ovat ottaneet tämän klassikon omakseen.

4. Yli 10 uutuustuotetta hiuksiin ja partaan sekä useita unisex-tuotteita


I Love Me -messuilla pääset tutustumaan Nõberun uutuustuotteisiin ja testaamaan niitä käytännössä. Uutuuksiin kuuluvat uusilla tuoksuilla varustetut huippusuositut partaöljyt Feather ja Heavy Beard Oil, unisex-hiustuote Salt Water Spray ja kuuden hiusvahan tuoteperhe, josta löytyy jokaiselle hiustyypille sopiva vaha.

Tämän vuoden uutuuksia ovat myös Grooming Tonic hiusten kevyeen muotoiluun sekä parranmuotoilutuote Beard Tonic, jolla saa luonnollisen tai kontrolloidumman muotoilun partaan.

Mainio unisex-hiustuote Nõberu of Sweden Salt Water Spray.
Mainio unisex-hiustuote Nõberu of Sweden Salt Water Spray.


5. Perinteinen tuotepakettiarvonta joka messupäivä


Arvomme tapahtumassa joka päivä yhden kattavan tuotepaketin, jonka sisältö sopii niin herrasmiehille kuin leideillekin. Jos arvonnassa ei tärpännyt jonain päivänä, kokeile seuraavana päivänä uudestaan! Arvottavassa tuotesetissä on mukana laadukkaat Nõberu of Sweden shampoo, hoitoaine, hiuslakka, suolasuihke ja hiusvaha.

Oletko kauneusalan ammattilainen? Tarjoamme uusille ja vanhoille jälleenmyyjille mahtavan messutarjouksen Nõberun uusista hiusvahoista sekä pienen yllätyksen yhteystietoja vastaan. Tule osastolle ja kysy lisää suoraan maahantuojalta!

Tässä muutama syy tulla vieraaksemme ja löydät meidät osastolta 6b78. Nähdään I Love Me -messuilla!

Millaisen tyylin viime vuoden demomallit saivat? Käy katsomassa throwback-kuvia viime vuoden I love me -messuilta Nõberu of Swedenin somesta:

Facebook: noberusuomi
Instagram: (at)noberu_of_sweden_suomi


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti