Haluatko jälleenmyyjäksi?

Hyvästi hilseily ja kireä hiuspohja - Tässä ovat Nõberu of Swedenin uudet hiustuotteet!

Nõberu of Sweden on lanseerannut herrasmiehille kolme uutta puhdistustuotetta hiuksille. Uudet tuotteet mm. puhdistavat hiuspohjan hilseestä ja rentouttavat herkkää päänahkaa kiireisen arjen keskellä. Uusi upea Eukalyptuksen tuoksu piristää ja freesaa hiuksia ja mieltä.
Hyvästi hilseily ja kireä hiuspohja - Tässä ovat Nõberu of Swedenin uudet hiustuotteet!

Scalp & Relax Shampoo


Scalp & Relax Shampoo on rentouttava ja hellävarainen shampoo herkälle ja jännittyneelle hiuspohjalle. Shampoo sisältää eukalyptusta ja mentolipohjaisen hoitojärjestelmän, joka rentouttaa hiuspohjaa välittömästi.

Shampoopesun jälkeen hiuksista tulee kiiltävät, ilmavat ja kevyet jättäen samalla päänahkaan raikkaan tunteen. Hiuksiin jää miellyttävän raikas eukalyptuksen tuoksu.

Katso tuote

Scalp & Relax Conditioner


Scalp & Relax Conditioner on hoitoaine, joka sopii helposti ärtyvälle ja kireälle päänahalle. Hoitoaine sisältää eukalyptusta ja mentolipohjaisen hoitojärjestelmän, joka rentouttaa hiuspohjaa välittömästi.

Hoitoaineen käytön jälkeen hiuksistasi tulee mukavan pehmeät ja jättää mukavan tunteen hiuspohjaan. Hiuksiin jää miellyttävän raikas eukalyptuksen tuoksu.

Katso tuote

Dandruff Shampoo


Dandruff Shampoo on tehokas mutta silti hellävarainen hilseshampoo. Se puhdistaa hiuspohjaa hellävaraisesti ja shampoon sisältämä allantoiini rauhoittaa ja pehmentää päänahkaa.

Pesun jälkeen hiuksesi ovat kiiltävät ja hiuspohja tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Hiuksiin jää miellyttävän raikas eukalyptuksen tuoksu.

Katso tuote


Miksi valintasi on Nõberu of Sweden

Edelläkävijä

Nõberu of Sweden ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Olemme alamme ytimessä ja tapaamme asiakkaitamme päivittäin. Pyrimme aina luomaan uutta ja suunta on eteenpäin.

Yksilöllinen

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Me haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä.

Jämpti ja huolellinen

Me emme jätä mitään sattuman varaan. Tuotesuunnittelusta asiakaspalveluun asiakkaamme ja jälleenmyyjämme voivat luottaa siihen, että emme tee mitään huolimattomasti.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nõberu of Sweden on laadukas, trendikäs, ainutlaatuinen ja tyylikäs miesten kosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on olla luonnollinen osa sellaisten kuuluisien tavaratalojen tuotevalikoimaa kuin Nordiska Kompaniet ja Harrods. Siksi se sopii varmasti erinomaisesti sinunkin liikkeesi valikoimaan palvelemaan urbaaneja herrasmiehiä.

Haluatko liittyä tähän jaloon joukkoon? Jos olet etsimämme Nõberu of Sweden -jälleenmyyjä, jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. Otamme mahdollisimman pian yhteyttä, kerromme lisää tuotteistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinua. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jalleenmyynti(at)noberu.fi tai soittaa +358 45 224 0737+358 45 224 0737.

Nimi
Sähköpostiosoite

Yritys
Puhelinnumero

Vapaamuotoinen viesti